KILER525 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Kupiłem jakiś czas temu felgi Brock B1 i jestem na etapie odnawiania fel. Aktulanie są w trakcie piaskowania i nie długo przyjdzie czas na wybór koloru. Mam dylemat jaki wybrać. Moja e30stka to czarny diabeł, ponieważ ma wszystko czarne -> lakier, szyby lampy, cały shadow line. I teraz pytanie do Was czy felgi też zrobić na czarno, czy może rant wypolerować i reszta na czarno, czy też może polakierować na oryginalny kolor... Masakra proszę o jakieś rady ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Na pewno nie na czarno rant wypolerowany i reszta black swietna opcja, ori tez bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Ciemny grafit w środek albo na czarno, rant na lutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 dupooczny pomaranczowy i rant w polerke ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Tak jak miał Forest, a więc rant w polerkę, a wnętrze na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 b1 tylko i wyłącznie całe w jednym srebrnym kolorze,nic innego do nich nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 http://www.felgen-garage.de/ mi tam w takiej wersji też się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 b1 tylko i wyłącznie całe w jednym srebrnym kolorze,nic innego do nich nie pasuje Nie bądź takim felgowym rasistą http://www.felgen-garage.de/mi tam w takiej wersji też się podobają No i niech mi ktoś powie, że nie wyglądają kozacko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Moim zdaniem tak jak napisał Pawelo ..... B1 z racji swojej budowy nie nadają się do malowania ..... srebrne wyglądają najlepiej , albo pełna polerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 albo pełna polerka o właśnie o czyś zapomniałem http://www.felgen-garage.de/ mi tam w takiej wersji też się podobają ale to nie brock b1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Się zakręciłem, nie wiem dlaczego, ale myślałem, że jest gadka o futurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 U Bawarjana były B1 w E30 nie wiem jak jest teraz bo co chwilę się coś u niego zmienia w każdym razie , optymalna konfiguracja ori srebrny + rant polerson i jest elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Przymierzam maluje i wychodzi mi rowniez ze w ori to bedzie najlepiej wygladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Z czarnym srodkiem nie ma takiej tragedii ale tak jak Pawelo z Mordulcem pisali, te fele srednio pasuja na 2 kolorowe malunki dlatego polecialbym tak jak widac : Edit: oho Mordulec byl szybszy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 najlepiej albo całe w polerce albo rant wypolerowany a reszta ori. bez dwu kolorowego malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Nie bądź takim felgowym rasistą bendem lolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 ja ogolnie jestem wielkim zwolennikiem czarnego srodka i polerowanego rantu ale w przypadku tej felgi wolalbym ori lakier i rant w polerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KILER525 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) dzięki za podpowiedź, wsyztsko jest pięknie wybrał bym opcje kolor ori oraz rant w polerkę, ale z przodu nie mam rantu. Te fele z tyłu jest 9cali z rantem a z przodu 7,5 bez rantu i co teraz polerka raczej odpada... Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez KILER525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 W tym wypadku czarny srodek bym odpuscil. Srebrno polerowane beda pasowaly do auta, ja tez mam cale czarne auto a kola srebrne i bardzo mi sie taki uklad podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 moim zdaniem ori lakier rant w polerce i będzie super do czarnego auta najlepiej pasuje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KILER525 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 a zna ktoś symbol oryginalnego lakieru brock b1?? Bo mam z tym duzy problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi