tazunio Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 a jednak... najnowsze informacje donoszą, że mało znana firma BMW, zainspirowana pewnym Panem z Wrocławskiego forum tej właśnie marki zacznie produkować sportową odmianę klekota ... http://autokult.pl/2011/08/19/nadjezdza-bmw-550dxm edu czuj się winny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Gdzies juz sie chyba na forum przewinal temat o M5D ale ja tam moglbym miec takiego dieselka, ja lubie dieselki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 no juz byl gdzie o tym temat... z jednej strony dlaczego nie a z drugiej WTF! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Już chyba w 2005 roku udział silników wysokoprężnym w rynku motoryzacyjnym przekroczył 52% wszystkich aut, Audi z silnikiem TDI wygrało LeMans, teraz M5d Ja tam jestem za :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Już chyba w 2005 roku udział silników wysokoprężnym w rynku motoryzacyjnym przekroczył 52% wszystkich aut, Audi z silnikiem TDI wygrało LeMans, teraz M5d Ja tam jestem za :dance: w tym czasie jak diesel wygra jeden wyscig benzyny wygrywaja jakis miliard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Według informacji podanych przez portal Detroit Bureau, pod maską znajdzie się silnik Tri-Turbo 3,0 o mocy między 500 a 550 KM, z momentem rzędu 680 Nm. To jakaś popelina , Edu ma jedno turbo , motor 3,0 a niutonów doklepał tyle samo co w tej pseudo M5. Ogólnie dla mnie to profanacja pakowanie dizla do M5 .... i nie chodzi mi o moc ani o niutony , po prostu to nie pasuje do tego znaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 tylko, że silniki DIESLA w wyścigach ( nie piszę o rajdach off-road i podobnych) są sztucznie promowane przez wielkie koncerny np. Audi/VW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 wszystko gitara,ale M5 to taki symbol,taka wisienka na torcie,nie wiem jak to nazwać,ale choćby ten diesel miał XXX KM,to nie będzie ///M,to będzie fajny diesel w Mpakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 też sądzę,że to jak z przednim napędem w BMW....niech sobie robi koncern VAG'a mocne klekot,nawet BMW i nievch nasze chlopaki śmigają,ale...legendy się nie rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 To jakaś popelina , Edu ma jedno turbo , motor 3,0 a niutonów doklepał tyle samo co w tej pseudo M5. te 3 turbo z tego co sie orientuje sa po to zeby harmonijnie auto rozwijalo moc i moment, mozliwe ze w niej bedzie prawie plaski wykres od 1300-4500 obr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 moim zdaniem Mordulec ma racje m5 powinno być rasowym benzyniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ogólnie dla mnie to profanacja pakowanie dizla do M5 to ja sie tylko podpisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 http://autokult.pl/2011/11/24/bmw-rozwiewa-watpliwosci-550dx-nie-bedzie-m-ka oddychamy z ulgą tzn. fajnie ze wejdzie ale dobrze ze nie jako eMka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie bardzo chciało i chce mi sie wierzyc ze będzie M5 Diesel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 dotarłem dziś do takich informacji: Official: Opening BMW M Performance Automobiles Lineup Revealed: M550d, X5 / X6 M50d - BMW 3-Series (E90 E92) Forum - E90Post.com wygląda na to, że jednak będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 5tka diesel biturbo Mpower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 5tka diesel biturbo Mpower nie biturbo a triturbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 gorzej będzie jak te tri turbo razem się popsuje:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Generalnie kiedys mi sie ten pomysl podobal, ale przy obecnych cenach paliwa to w Polsce M5D nie ma zbytnio sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 jak da mnie profanacja zeby eMka na rope bylo, mogly to byc po prostu topowe modele z dieselem i juz poza tym jak Staszek pisze, jak to sie zacznie psuc to dramat bedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 najpierw 5er, x5, x6 a potem pewnie za mniejsze się zabiorą I wtedy Edu będzie mógł do swojej dokleić znaczek ///M :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 jak da mnie profanacja zeby eMka na rope byla x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi