Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Tak ale nie ukrywam ze troszke jestem podlamany ta cena :/

jest juz pozno jutro skontaktuje sie chyba z tym i trza bic cene ma jeszcze w kolorze siwym moze akuurat :D

http://allegro.pl/bmw-e46-zderzak-przedni-przod-m-m-pakiet-i1763045679.html

i jeszcze taki:

http://allegro.pl/bmw-e46-zderzak-przod-przedni-m-pakiet-mpakiet-i1765280783.html

Edytowane przez Grzechu

BMW Części Namysłów - 880 370 651

BMW Części Kojęcin - 663 850 785

BMW Części Nowa Ruda - 607 363 273

BMW Części Wojkowice - 792 286 772

BMW Części Giełda Lubin - 502 632 372

Dzwoń, pytaj, może coś trafisz.

W Prusicach jest sporo handlarzy, poproszę kumpla który tam mieszka by popytał. W Prusicach kupiłem mpakiet na tył za 850 zł. Do tego będą Ci potrzebne progi - minimum 400 zł za komplet. Przy wymianie zderzaka z przodu musisz wymienic wloty na tarcze hamulcowe (320 zł), ślizgi zderzaka, ten przedni wlot powietrza (160 zł), uszczelka pod zderzak. No i weź pod uwagę malowanie - minimum 300 zł za element :) Trochę kasy trzeba wyłożyc :)

Tylny narazie nie wchodzi w gre :/ musze wozek łózeczko i fotelik kupic bo zona mnie zje za 2 miesiace bimmerek sie rodzi :D

Dzieki za numery Forescik podzwonie popytam nie bede sie napalal i kupywal 1 lepszego drogiego a znajac zycie jak juz kupie to wpadnie jakas okazja sprzedawcy ktory nie wie co sprzedaje.

BMW Części Namysłów - 880 370 651

BMW Części Kojęcin - 663 850 785

BMW Części Nowa Ruda - 607 363 273

BMW Części Wojkowice - 792 286 772

BMW Części Giełda Lubin - 502 632 372

Dzwoń, pytaj, może coś trafisz.

W Prusicach jest sporo handlarzy, poproszę kumpla który tam mieszka by popytał. W Prusicach kupiłem mpakiet na tył za 850 zł. Do tego będą Ci potrzebne progi - minimum 400 zł za komplet. Przy wymianie zderzaka z przodu musisz wymienic wloty na tarcze hamulcowe (320 zł), ślizgi zderzaka, ten przedni wlot powietrza (160 zł), uszczelka pod zderzak. No i weź pod uwagę malowanie - minimum 300 zł za element :) Trochę kasy trzeba wyłożyc :)

...nie zapomnijmy jeszcze o nadkolach, też około 150zł/szt. Nie jest tanio, ale efekt wizualny wymiata... :)

Nie marudź. Ja przed urodzinami Juniora kupiłem kilka gratów z mpakietu- kierę, gałkę zmiany biegów, progi drzwiowe, zderzak przód razem z malowaniem, zderzak tylny z malowaniem, BBS RC, opony, splittery carbonowe i jeszcze malowałem cały przód by pozbyc się odprysków od kamieni. Do tego doszło BH i bixenon plus regeneracja soczewek. A i dla Juniora niczego nie zabrakło ;) Dasz radę :)

P.S. Weź pod uwagę, że to co wymienisz zaraz sprzedasz i sporo kasy się zwróci więc nie jest tak źle.

Edytowane przez Forest

powiem ze ceny za orginal sa kosmiczne ale w uk nie wiele odbiegaja od tych w polsce ale czasem bywam na angielskich szrotach wiec jak by sie cos trafilo w normalnej cenie to mozna by cos pochandlowac tylko czy np. z coupe ,cabrio,i sedana sa takie same mocowania i wszystko pasuje czy sie czyms roznia,,,

• Dodaj nową pozycję...