Grzechu Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Kupie zderzak M pakietowy moze byc kompletny w rozsadnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Grzechu, szukaj na allegrusie albo napisz do Jara - da Ci namiar do gościa od którego brał - może ma więcej. Wiem, że cena nie była najniższa, ale za to kompletny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Pozatym, zastanów się, czy nie lepiej od razu też tyłu kupić, bo wiadomo zrobisz raz a porządnie, a tak to taka zabawa... Cenowo musisz naszykować parę stówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Co myslice o tym ??? nie jest to jakas "tania" podróbka ? http://allegro.pl/zderzak-przedni-bmw-e46-m3-m-pakiet-halogeny-i1756338099.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Grzesiek to zamiennik. Ja kupiłem podobny w Niemczech za 1300 zł z przesyłką. Było trochę problemów przy montażu. Moja rada - szukaj oryginału w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dokładnie. Szukaj ori, będzie bezproblemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Szukam Forest ale powim Ci ze za orginał w dobrym stanie to uuuu grubo wolaja ok 1500zł kompletny oczywiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Pamiętaj Grzechu, że chytry traci 2x... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dzwoniłeś do Kojęcina? Rozbierają tam angliki na części, może będą miec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) Tak ale nie ukrywam ze troszke jestem podlamany ta cena jest juz pozno jutro skontaktuje sie chyba z tym i trza bic cene ma jeszcze w kolorze siwym moze akuurat http://allegro.pl/bmw-e46-zderzak-przedni-przod-m-m-pakiet-i1763045679.html i jeszcze taki: http://allegro.pl/bmw-e46-zderzak-przod-przedni-m-pakiet-mpakiet-i1765280783.html Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez Grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dzwoniłeś do Kojęcina? Nie nie a masz Forest jakis kontakt do nich ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 BMW Części Namysłów - 880 370 651 BMW Części Kojęcin - 663 850 785 BMW Części Nowa Ruda - 607 363 273 BMW Części Wojkowice - 792 286 772 BMW Części Giełda Lubin - 502 632 372 Dzwoń, pytaj, może coś trafisz. W Prusicach jest sporo handlarzy, poproszę kumpla który tam mieszka by popytał. W Prusicach kupiłem mpakiet na tył za 850 zł. Do tego będą Ci potrzebne progi - minimum 400 zł za komplet. Przy wymianie zderzaka z przodu musisz wymienic wloty na tarcze hamulcowe (320 zł), ślizgi zderzaka, ten przedni wlot powietrza (160 zł), uszczelka pod zderzak. No i weź pod uwagę malowanie - minimum 300 zł za element Trochę kasy trzeba wyłożyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Tylny narazie nie wchodzi w gre musze wozek łózeczko i fotelik kupic bo zona mnie zje za 2 miesiace bimmerek sie rodzi Dzieki za numery Forescik podzwonie popytam nie bede sie napalal i kupywal 1 lepszego drogiego a znajac zycie jak juz kupie to wpadnie jakas okazja sprzedawcy ktory nie wie co sprzedaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 BMW Części Namysłów - 880 370 651BMW Części Kojęcin - 663 850 785 BMW Części Nowa Ruda - 607 363 273 BMW Części Wojkowice - 792 286 772 BMW Części Giełda Lubin - 502 632 372 Dzwoń, pytaj, może coś trafisz. W Prusicach jest sporo handlarzy, poproszę kumpla który tam mieszka by popytał. W Prusicach kupiłem mpakiet na tył za 850 zł. Do tego będą Ci potrzebne progi - minimum 400 zł za komplet. Przy wymianie zderzaka z przodu musisz wymienic wloty na tarcze hamulcowe (320 zł), ślizgi zderzaka, ten przedni wlot powietrza (160 zł), uszczelka pod zderzak. No i weź pod uwagę malowanie - minimum 300 zł za element Trochę kasy trzeba wyłożyc ...nie zapomnijmy jeszcze o nadkolach, też około 150zł/szt. Nie jest tanio, ale efekt wizualny wymiata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie marudź. Ja przed urodzinami Juniora kupiłem kilka gratów z mpakietu- kierę, gałkę zmiany biegów, progi drzwiowe, zderzak przód razem z malowaniem, zderzak tylny z malowaniem, BBS RC, opony, splittery carbonowe i jeszcze malowałem cały przód by pozbyc się odprysków od kamieni. Do tego doszło BH i bixenon plus regeneracja soczewek. A i dla Juniora niczego nie zabrakło Dasz radę P.S. Weź pod uwagę, że to co wymienisz zaraz sprzedasz i sporo kasy się zwróci więc nie jest tak źle. Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez Forest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 :bag: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_bmw Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 powiem ze ceny za orginal sa kosmiczne ale w uk nie wiele odbiegaja od tych w polsce ale czasem bywam na angielskich szrotach wiec jak by sie cos trafilo w normalnej cenie to mozna by cos pochandlowac tylko czy np. z coupe ,cabrio,i sedana sa takie same mocowania i wszystko pasuje czy sie czyms roznia,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 nie, nie wszystkie są takie same... coupe i cabrio jeden typ sedan i touring drugi typ (Grzechu taki potrzebuje) najłatwiej rozpoznać po tym, że ten od sedana ma listwę ozdobną, a coupeja tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_bmw Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) ok dzieki jak by cos bylo fajnego to sie odezwe tylko zainteresowani musieli by pokryc ewentualne koszty transportu plus oczywiscie cena za zderzak ale zawsze sie mozna dogadac Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez batman_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ok dzieki jak by cos bylo fajnego to sie odezwe tylko zainteresowani musieli by pokryc ewentualne koszty transportu plus oczywiscie cena za zderzak ale zawsze sie mozna dogadac Pasuje dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi