Noe Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Widzę że nie macie tego tematu założonego a może ktoś jest chętny od was na ten wypad pytanie_bmw Program imprezy: # Sobota 20 sierpnia 2011r. # 9:30 Otwarcie Bram Imprezy, # 09.45 Oficjalne otwarcie imprezy, # 10:30 Pokazy Mocy - Eliminacje Kategoria PRO i Street,(Plac) # 10:30 Karolina Pilarczyk - Pokaz # Pokaz Driftu - trening> # 12:00 Konkursy i atrakcje dla uczestników i publiczności: # Konkurencje siłowe, # Konkurencje sprawnościowe, # 11:30 Eliminacje do wyścigu na Torze rallycrosu, # 13:30 DRIFT TAXI ( Tor , # 15:00 Półfinał i Finał Pokazu Mocy ( Plac ), # Konkursy i atrakcje dla uczestników i publiczności : # Konkurs Picie na czas # Multimedialne auto Zlotu # Auto Zlotu,Youngtimer - Ogłoszenie zwycięzcy # ;Najdalsza odległość przebyta na zlot, # 15:00 - 17:00 DRIFT TAXI ( Tor ) # Konkursy i atrakcje dla uczestników i publiczności # 17:00 Finały Wyścigu Na Torze Rallycrosu, # 18:30 - Wybory Miss i Mister Zlotu - Organizator wyborów jest Salon Fryzur i Urody ANGEL # 19:30 Sexy Myjnia, # 20:00 Night Muzyk, # Dodatkowo proponujemy dla uczestników : # # Symulator dachowania # Pokaz Ratownictwa # Hamownie # Gastronomię # Stoiska Handlowe # Stoisko z pamiątkami # Stoisko dla kolekcjonerów. # Pokaz Szkoły Karate OYAMA # SKID CAR # Modele WRC Pokaz Mocy Kategoria 1 - Street - auta seryjne nie przerabiane Kategoria 2 - Profi - auta przystosowane do Pokazu mocy ocena i kategoryzacja aut odbywać się będzie przy zapisach do konkurencji. Cena za wjazd: * Kierowca, samochód - 80zł * Motocykl - 50 zł. * Osoba dorosła - 7 zł. W tej edycji Zlotu organizujemy konkurs biletowy, każdy uczestnik z biletu odrywa kupon wpisuje nr telefonu i oddaje go w punkcie informacyjnym Zlotu. Organizator po losowaniu zadzwoni na nr szczęśliwca i przekaże nagrodę. Posiadasz auto z biało-niebieską szachownicą , wybierasz się na XIV Zlot do Torunia prześlij swoje namiary "nr tel i miasto skąd jedziesz" na adres zlot@bmwmpowerclub.com.pl Organizator przygotował specjalne nagrody - po losowaniu zadzwoni do ciebie i zaprosi na scenę po ich odbiór. Musze tylko się tam dodzwonić i dowiedzieć jak wygląda spanie bo jak widzicie jest to impreza już na 100% jedno dniowa nawet ''sex myjnia'' jest bardzo wcześnie Ale sama program imprezy wygląda ciekawie Nasza grupa ma zbiórkę o 4 rano w sobotę koło MC Donalda w Lesznie to jest zaraz przy drodze Wrocław - Poznań jak byłby ktoś chętny jechać z nami <bmw_1> Szczegóły na naszym forum : http://bmw-gz.pl/viewtopic.php?t=296&postdays=0&postorder=asc&start=0 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Widzę , że są zabetonowani .... z roku na rok nic się nie zmienia a na sam wjazd autem + 4 osoby trzeba wywalić 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 5 lat temu to jeszcze było fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 5 lat temu to jeszcze było fajne Hehe .... przed wyjazdem człowiek się zastanawiał cóż to będzie za Pokaz Mocy :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No jak pewnie za uwarzyliście impreza z dwu dniowej zamieniła się też w jedno dniową Ale nadal jest to największą impreza tego typu w Polsce a my dodatkowo lecimy jeszcze później nad morze na parę dni tak że nam po drodze można powiedzieć. Dojdziesz do kina w 4 osoby i też wywalisz prawie stówkę a jesteś tam tylko 2 godziny a tam cały dzień. Więc co to za skala porównawcza ?! Ale jak pisałem jak by był ktoś chętny się dołączyć to zapraszamy na wspólny wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dojdziesz do kina w 4 osoby i też wywalisz prawie stówkę a jesteś tam tylko 2 godziny a tam cały dzień. Więc co to za skala porównawcza ?! Noe byliśmy chyba z 4 albo 5 razy w Toruniu i ...... w tej chwili to chyba wolę zamiast do kina pójść się napić browara ze znajomymi za tą kasiorę i pobawić się przez całą nockę w jakiejś knajpie niż zapitalać 300km w jedną stronę i popatrzeć na palenie kapcia przez jeden dzień Kiedyś to jeszcze był przejazd przez Toruń w za***istej kolumnie około 300 beemek jechało po mieście a teraz imprezka jednodniowa praktycznie okrojona z jakichkolwiek atrakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 w tej chwili to chyba wolę zamiast do kina pójść się napić browara ze znajomymi za tą kasiorę i pobawić się przez całą nockę w jakiejś knajpie No można mieć i takie podejście Mordulec Temat jest ogólnie dla wszystkich i kto nie chce to nie pojedzie a kto jeszcze nie był i chciał by się przekonać na własnej skórze jak to jest to zaliczy ten zlot. Choć by po to żeby później napisać że miałeś racje albo i nie Co do przejazdu po mieście to faktycznie taka kolumna robiła wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No można mieć i takie podejście Mordulec Temat jest ogólnie dla wszystkich i kto nie chce to nie pojedzie a kto jeszcze nie był i chciał by się przekonać na własnej skórze jak to jest to zaliczy ten zlot. Choć by po to żeby później napisać że miałeś racje albo i nie Co do przejazdu po mieście to faktycznie taka kolumna robiła wrażenie Noe podejście jak podejście wiem po prostu co będzie na miejscu , dlatego dla mnie ten zlot nie jest żadną rewelacją tylko bardziej dobrym pomysłem jak się nie narobić a dużo zarobić W każdym razie rozumiem , że jakby ktoś od nas się wybierał spokojnie może się do Was podłączyć na zlocie Toruniu i go przygarniecie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 W każdym razie rozumiem , że jakby ktoś od nas się wybierał spokojnie może się do Was podłączyć na zlocie Toruniu i go przygarniecie :drunk: Dokładnie tak jak teraz napisałeś może się podłaczyć i znami jechać lub przygarniemy go na samym już zlocie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 w sobotę byłem na big bmw, bliżej,taniej,dużo lepsza droga a "atrakcje" te same.Toruń ostatnio odwiedziłem przy okazji drift open i wolał bym jechać do niemiec 600 km niż 300 znowu tymi zayebistymi drogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Nigdy nie byłem w Toruniu i nigdy tam nie pojadę. Dlaczego? Słyszałem mnóstwo opinii, że to tylko i wyłącznie impreza komercyjna nastawiona na kasę. Prawie 100 zł za wjazd :lol::lol::lol: Naprawdę uważam, że lepiej wziąc udział w imprezie skromniejszej ale organizowanej przez ludzi którzy kochają tą markę a nie takich, którzy znaleźli niezłe źródło zarobku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 100zł to chyba przesada i jeszcze 300km.do przejechania masakra;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 ere zlotów Toruńskich rozpocząłem i zakończyłem w 2008 w tym samym czasie fajny zlot organizowała ekipa ze ślaska w Rydłutowych-po foto dokumentacji troche było mi szkoda bo lepiej to mentalnie chłopaki ogarneli i pozatym km dwa razy mniej. Jak ktoś chce walić 300km od 4rano,pooglądać to co proponuje Toruński zlot i potem gonić 300km znów to niech jedzie-komercja/kasa prędzej czy później zabije wszystko-pierwsze zloty po 900 szt. A potem coraz mniej.Z dwóch dni zrobił sie dzień. Noe uważajcie na trasie bo to kawałek km jest i szerokości źycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 ja nie pojade z kilku powodow ale mysle ze jak ktos nie byl i ma na taki wypad spokojnie grosza to moze byc ciekawie.... moze za rok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Noe uważajcie na trasie bo to kawałek km jest i szerokości źycze. Dzięki Jak pisałem my śmigamy z Torunia dalej w niedziele ekipą nad morze na parę dni jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi