polowa Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witam szukalem po forum ale nie moge nic znalesc, dawno mnie tutaj nie bylo bo mialem inna furke ale stwierdzilem ze powroce do BMW i kupilem 328 ale do tematu ma ktos moze kalkulator do kodow? moje radio to: BMW BUSINES RDS PH7850S1090260 KW 45/95 DZIEKI Z GORY I PRZEPRASZAM JESLI NIEPOTRZEBIE TEMAT ZALOZYLEM ALE NAPRAWDE NIE MOGLEM ZNALESC W SZUKAJCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_bmw Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 nie wiem czy sie polapiesz bo to www.ebay.co.uk ale tu link do dekodera http://www.ebay.co.uk/itm/Mercedes-BMW-Alfa-Becker-Radio-Code-Unlock-Service-/270791384778?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f0c6c9eca wplacasz kase podajesz rodzaj radia nr radia i takie tam szczegoly i w odpowiedzi dostajesz kody do swojego radyjka ,,kolega u nich robil i jest zadowolony ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 A są jakieś darmowe opcje rozkodowania takiego radia, mam takie samo BMW BUSINES RDS o numerze PK7850S1072334. Wiem że na którymś forum BMW była taka opcja tylko teraz odszukać nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi