andre1981 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 witam dziś po robocie odpalam odpalił po paru sekundach zgasł i koniec ani sie nie odezwie (benzyna była w baku na ok 110km według obc) ,jak sprawdzic pompe paliwa lub przekazniki pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre1981 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 napięcie na wtyczce 10.50V nie za mało ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre1981 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 witam juz wszystko wporządku powodem tego było zapchany smok ,więc pompka niechodziła ,napięcie na zapłonie powinno być tam ok 10.50 v lecz po kręceniu rozrusznikiem powinno wzrosnąć ok chyba 11.60 V (coś takiego ) troche jeszcze syfu zostało lecz nie wiem jak sie tego pozbyć???? po prostu ja zdjołem smok to wejscie do pompki było zapchane tyle syfu!!!!! pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi