Maslana Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) znajdzie się ktoś do pogrania razem ?? Edytowane 15 Lutego 2012 przez Maslana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslana Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 no to jak panowie grywa ktoś po sieci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Co prawda nie grywam w sieci ale odkryłem tą grę kilka dni temu i powiem szczerze, że jak dla mnie jest genialna. Odwzorowanie aut takie, że szczęka opada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 To Forest poszukaj po sieci co Forza 4 bedzie prezentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max071 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ja czasem grywam po sieci, a co do Forza 4 to chyba przegięcie z tym kinectem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Jeśli chodzi o Forze 3 to z chęcią bym pograł przez neta a jeśli chodzi znowu o 4 to właśnie pobieram wersje demo zobaczymy jak jest w Demo i może sie skusze na kupienie orginała Jak coś to mój nick to mazi5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 jeśli chodzi o Forze 4 Demo przetestowałem i powiem że jest lepiej niż w 3-jce sterwanie całkiem inaczej w sęsie że trudniej sie skręca i jeździ grafa zarąbista do tego są do wyboru w demo 3 auta i jedna trasa można sie zmieżyć z czasami innych graczy i tu dochodzą dodatkowo 3 auta (w tym nowa M5)ale trasa zostaje ta sama miłym zaskoczeniem dla mnie było to że jest w Polskiej wersji żadko którą gre mam po Polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 musze sobie xboxa kupic .. bo teraz te wieczory takie dlugie beda a w garazu zimno to zmuła troche ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 ja właśnie stałem sie posiadaczem xbox'a kinect więc nie wiem czy teraz będę miał czas na co kolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max071 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Macie jakies fajne gry na kinecta? Ja tenisa meczyłem i te advnetures , mam Child of Eden ale to chyba musze się najpierw kwasów albo grzybów najeść żeby to ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Co do kinectai x-boxa to powiem że na początku całe dnie siedziałem i grałem non stop ale potem jakoś zaczeło mi się już to nudzic od kąt dokupiłem sobie kinecta (Boże narodzenie 2010) to mam cały czas jedną gre ale to z przyczyn że nie mam na tyle miejsca ale nie powiem jak kupie nową gre to też siedze aż dojede przynajmniej do połowy gry potem już też sie zaczyna nudzić kilka gier przeszłem i zaczołem od nowa ale to już nie jest to samo miałem dużo gier ale posprzedawałem bo nie grałem w nie a teraz zostało mi tylko PGR4 NFS ProStreet NFS Hot Pursit UFC 2009 Undisputed GTA 4 Dirt3 Forza 3 Mam zamiar kupić Forze 4 ale limitowaną wersje a jednak jeszcze cena jest zbyt duża prawie 80 funtów nie dam za gre no i czekam na wydanie GTA5 (sterowane kinectem) Jeśli ktoś ma takie gry jak ja i chciał by pograć przez neta to z wielką przyjemnością mój nicg do Xbox Live to mazi5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 No to jak panowie jest ktoś chętny do pogrania sobie wieczorkiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Wczoraj zrobiłem taki mały test sterowania czyli Forza 3 kontra forza 4 (sterowanie na kierownicy) moim zdaniem forza 4 wygrywa o wiele lepsze sterowanie:) a ten kto gra w forze 3 i mu sie spodobała to ostrzegam że jeśli dojdzie sie do 4-5 sezonu to już nie będzie się wam chciało grać kiedy będziecie musieli mieć auto bardzo mocne (R3) trasa będzie bardzo kręta i będzie 10 okrażeń ;/ wręcz można sie zanudzić i tylko denerwować że nie można rozwinąć dobrej prętkości a całość trwa ponad 20 min myśle że w 4-tej części już tego nie ma ale to sie przekonam jak kupie fulaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max071 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Zgadam się to jest bardzo bez sensu. Kręte trasy przez 10 okrążeń, nudzi się już to. A co do forzy 4 to też czekam aż cena troche odpadnie;) ale demo nie zrobiło jakiegoś wielkiego wrażenia. Być może dlatego że to demo . 4ka chodzi na kinekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Z tego co wiem w Demo nie ma takiej możliości żeby uruchomić kinekta ale to dla tego pewnie że Kinekt nie jest do sterowania tylko do ogladania aut ale jak jest to nie wiem bo nie mam jeszcze tej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslana Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Dobra panowie ... dawno zapomniany post jako że wyszła już kolejna odsłona forzy to może ma ktoś ochotę pograć w Forze 4 ?? Mój gamertag to : MaSlAnA PL Ps. tylko dopiszcie że z forum jesteście panowie bo zazwyczaj nie dodaje do listy ludzi których nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi