chiccoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Wyjazd jest jutro po orszaku ok 16/17. Miejsce to Boszkowo/okolice- ok 120km od Wrocka. Spanie we własnym zakresie- namiot/ samochód... Powrót to tego nikt nie wie Na chwilę obecną jadą: 1. michnici 2. chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 milej zabawy zycze szkoda ze moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 milej zabawy zycze szkoda ze moge Będe myślał o Tobie, były zdania jak z nica rozmawiałem że szkoda że Playboy'a nie będzie Ale nysa #2 będziesz musowo !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Sprzedam nowy namiocik i materac http://www.maxbimmer.pl/threads/15054-NOWY-NAMIOT-HIGH-COLORADO-MATERAC?p=163400#post163400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 zobaczymy jak bedzie z pogoda jakby ktos chcial poplasac to jest w Boszkowie teraz jakies techno party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 nawet dobra impreza w tym boszkowie Euforia z checia bym wpadł chłopaki do was ale fury ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 nawet dobra impreza w tym boszkowie Euforia z checia bym wpadł chłopaki do was ale fury ni ma Ja mialem Simsonem jechac na rozpoczecie sezonu na Krzywej wiec teraz Twoja kolej wymyslenia jakiegos dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 z checia bym wpadł chłopaki do was ale fury ni ma to werbuj tam kogos przeciez nie jestes jedyny z Polkowic na naszym Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 nawet dobra impreza w tym boszkowie Euforia z checia bym wpadł chłopaki do was ale fury ni ma Ja mam wolne 4 miejscówki w furmance, więc problemu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi