Enzo Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Witam! Dawno nei byl ozadnego klipu wiec zamieszczam!!! Klip pt: Outlaw Show http://www.sendspace.com/file/hojwgc Auta wystepujace w klipie: - Audi A4 1.9 TDI - Suzuki GSX-F 600 - Opel Vectra 1.6 - Opel Omega MV6 - BMW 325e Coupe Mit Sperre S3.25 :mrgreen: - BMW 320i E36 (silnik juz nei zyje, szczegoly w klipie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 zapomniałeś wspomnieć o polonezie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Mam ten sam problem co Wojtek....There are no free download slots available jak otworzyła mi sie stronka i pojawił sie ten komunikat, dałem odśwież i od razu sytuacja sie zmieniła i mogłem już ściągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 klip jest juz na naszej stronie: Outlaw.Toxic.Pl Dzial: download/klipy/dostepne Co do tej e36 to caly silnik sie zjaral i instalacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 no to "ładnie" :evil: a powód znacie :?: gazownia była :?: i co z autem shrot :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 bez gazu, od kata sie zapalil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 teraz na sprzedaż ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1510743 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Biedny samochód... :? Ilu was tam było? Nikt gaśnicy nie miał? Ja widziałem jak w kilka aut ugaszono większy pożar... Chociaż ktoś tam chyba próbował gasić... Jak już sie kilka razy przekonałem to, żeby ugasić jeden samochód trzeba by było wozić 5kg gaśnicę w bagażniku bo ten piździk co jest na wyposażeniu to do zgaszenia papierosa się nadaje. Szkoda beemki... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ludzie robia czasami blad owierajac momentalnie maske na maxa, wtedy bucha jeszcze wiekszy plomien porada wojka dobra rada: unies delikatnie maske, pusc strumien z gasnicy poczekaj sekunde i dopiero otworz troszke szerzej pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 teraz na sprzedaż ?http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1510743 pozdr A jednak spzredaje Biedny samochód... :? Ilu was tam było? Nikt gaśnicy nie miał? Ja widziałem jak w kilka aut ugaszono większy pożar... Chociaż ktoś tam chyba próbował gasić... Jak już sie kilka razy przekonałem to, żeby ugasić jeden samochód trzeba by było wozić 5kg gaśnicę w bagażniku bo ten piździk co jest na wyposażeniu to do zgaszenia papierosa się nadaje. Szkoda beemki... :cry: Oprocz tej Beemki, bylismy tam z 3 autami!!! Wszytskie trzy gasnice poszly i nci nie daly, tak jak mowi meles one sa g... warte :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Qrcze to nawet 3 gaśnice samochodowe nie pomogły ?? Zaczynam się rozglądać za większą - bezpieczeństwo ponad wszystko - a drugiej strony - jak doszło do zapalenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Qrcze to nawet 3 gaśnice samochodowe nie pomogły ?? Zaczynam się rozglądać za większą - bezpieczeństwo ponad wszystko - a drugiej strony - jak doszło do zapalenia ?? katalizator rozgrzal sie do zcerwonsoci i sie w koncu zapalil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamwsb Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Szkoda autka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Szkoda autka... szkoda szkoda - ale ile to trzeba trzymać auto na maksymalnych obrotach, żeby do takiego stanu doprowadzić katalizator :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Szkoda autka... szkoda szkoda - ale ile to trzeba trzymać auto na maksymalnych obrotach, żeby do takiego stanu doprowadzić katalizator :evil: Z tym autem byl ocos nie tak ,a dokaldnei z katalizatorem!!! Ja gorsze zreczy robilem, i nawet zcerwony sie nie robil :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ... ale ile to trzeba trzymać auto na maksymalnych obrotach, żeby do takiego stanu doprowadzić katalizator Z tym autem byl ocos nie tak ,a dokaldnei z katalizatorem!!! Ja gorsze zreczy robilem, i nawet czerwony sie nie robil Ok ja tylko domniemywam :wink: Ja moim nie szalałem i nie zamierzam szaleć - wole poczekać na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Wlasnei wczoraj kolega kupil e36 2.5l wiec niedlugo cos sie nakreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi