hellcrack Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam Proszę o opinie na temat tego autka http://www.autogielda.pl/sprzedam_bmw_325,bmw_325_ci_coupe,II1FK4CK.html Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam. Nim zacznie się coś pisać jest sprecjalny dział- POWITANIA Tam sie klika kilka zdan o sobie o furmankach i się "działa na forum" A tak duzo nie trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellcrack Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ok dzięki to idę się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 wygląda na zadbaną sztuke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 No faktycznie, po zdjęciach wygląda ok, ale trzeba by oblukać na żywo, bo foty czasem potrafią ukryć sporo mankamentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 blisko masz, dlaczego nie kopsniesz sie sam ja poogladac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellcrack Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jestem umówiony na ogłądanie także spoko, chciałem najpierw znać opinie klubowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellcrack Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 a swoją drogą to taki jak Ty masz rush tylko E46 Ty masz E36 ale też nawet kolor się zgadza i pojemność - ciekaw jestem ile taki jak Twoj kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 no ja mojego wyrwalem tanio ale dlugo szukalem, ciezko wyrwac e36 w kupie 2.5 albo 2.8 w dobrym stanie, mysle ze za naprawde porzadny egzemplarz musisz dyche minimum liczyc i troche spedzic na poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Weż kolego sobie na oględziny miernik lakieru- jak brak to lakiernika, a jak na mechanice masz pustki to mechaniora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellcrack Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 NIe no mam mierniczek lakieru to wezmę także luzik, no i wezme mechanika bo sam sie troche nie znam Dziękuje Wam za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eLJot Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jak dla mnie trochę nie halo bo jednego Halogena brakuje z przodu. Do tego listwa od strony pasażera ta pod poduszką jest źle spasowana. Poza tym przeskanuj to auto dobrze komputerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 i oczywiście to są powody dla których nie warto kupowac auta.... hgrhgrh....wkurza mnie takie gadanie.tez mi brakuje jednego halogena(przygoda na parkingu podziemnym) i mam odprysk na listwie(bo mi cw...pod Legnicą wrzuciły gaśnicę do auta) a mimo to auto nie miało nigdy wypadku.nie było przy nim nic kombinowane,drutowane,spawane i tak dalej. LUDZIE! zrozumcie,że nie jedziecie do salonu....że auta jak ludzie mają swoje historie i jakaś ryska,skrzywienie elementu NIE MUSI oznaczać tragedii dyskwalifikującej auto. Rush-jaką dyszkęcffaniaku;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 no ja dyszki na start nie dalem ale jak bys szukal to ponizej dychy raczej syf jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 widzialem jakies sensone(co prawda tylko na fotach) sztuki od 8500,ale to tak rzeczywiscie sporadycznie...9-11tys to taki standard na sztukę bez gazu z 2.5,czasem 2.8 siętrafi...sam patrzę,czy ktoś nie chce w dobre ręce oddac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 ja ogladalem na fotach super sztuki za 10-12 a jak jechalem to byl syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellcrack Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Yo A więc byłem ogłądałem , był miernik lakieru, i komputer Efekt: 1 błotnik przedni lewy malowany, drzwi lewe cieniowane ino, komputer pokazał że katalizator do wymiany i pstryczek od wajchy automat. skrzyni biegów w 1 położeniu nie blokuje wajchy. Generalnie auto oceniamy na 4+ gosciu powiedzial ze opuści cene na naprawy więc w pożądku. Auto sprawdzałem po Vinie i w 2007 roku we Francji w serwisie miał 45tyś tak pokazuje w serwisie w historii. więc przebieg aktualny Facet powiedział że się potargujemy w sumie to drobnostki i powiedziałem że przemyśle temat, jednakże po powrocie do domu okazało się, że już nie mogę kupić tej ładnej furki bo skur..... komornik zajął mi konto za dług jeden i **** bombki strzelił. Ale polecam komuś innemu, wydaje mi się że warto. Mialem sie potargowac o cene jeszcze i pewnie bym wciągnął bo silnik i skrzynia pięknie chodzą. Gdyby ktoś chciał to tutaj jest: http://otomoto.pl/show?id=C19741784 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 O to nieladnie z jego strony. Mogles wyciagac kasiure z konta jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellcrack Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 a moja miłośc dalej stoi : http://otomoto.pl/bmw-325-gaz-brc-C19741784.html ehhhhhhh niestety długi rzeba spłacac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi