sliwa99 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 mam problem pomalowalem odblaski soczewek zeby byly ciemne i jest git tylko powiccie mi jakie zarowki zalorzyc zeby swiecily mocniej bo tych w nocy nie widac lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ale co pomalowałeś odblaski?? czy przesłone za soczewką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Sprecyzuj co pomalowales, a pozniej kup OSRAM NIGHT BREAKER PLUS chyba najlepsze co jest na rynku a jakis normalnych PLN... ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Robiłeś BH i odblaski czy soczewki malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Śliwa załóż ksenon 4300k i luz:) Jeśli pomalowałeś widoczny odblask wokół soczewki to git. Jeśli pomalowałeś przesłonę za soczewką to też git. Ale mam nadzieję że nie pomalowałes sobie odbłyśnika za przesłoną i wokół żarówki bo wtedy jesj zero działania i lampy są zepsute:) Padł mi teraz prawy ksenon wiec wsadziłem awaryjnie żarówke i ...lipa lipa lipa słabieńkie to światełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 no wlasnie pomalowalem ten odblask za soczewko tam gdzie zarowka jest wiec co wymiana tylko zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 No to niestety do wymiany. W BH maluje się wszystko dookoła oprócz odbłyśnika bo to on sprawia że lampy świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 no to poleciałeś po całości Śliwka;)Możes się teraz pochwalić że masz najczarniejsze z czarnych;)jak masz jakieś stare lampy to ze świateł mijania wyjmij zespół soczewka +przesłona +odbłyśnik.No chyba że oddasz odbłysniki do firmy ktora je na nowo pomaluje w chrom błysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 a czym to pomalowałeś ? może da się to jeszcze zmyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 wlasnie o tym myslalem zwyklym sprajem na lykend stane i cos pokombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jakis rozpuszczalnik albo inne dziadostwo, tak jak Mordulec pisze, moze uda sie zmyc te farbe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 no to pojechałeś na bogato nic tylko wymiana na nowepytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jakis rozpuszczalnik albo inne dziadostwo, tak jak Mordulec pisze, moze uda sie zmyc te farbe. dokladnie. jesli nie zmatowales odblysnikow to powinines bez problemu zmyc farbe... ale jak przed malowaniem bylo matowanko to lipton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jeżeli piszemy o odbłyśniku czy jakoś tak żarówki to ja zwykłym rozpuszczalnikiem zmyłem tą powłokę zostało takie śmieszne maślane plastikowe "coś" chyba jakiś podkład nie wiem ale srodek był do wymiany!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 śliwa teraz jak użyjesz czegokolwiek do zmywania to zmyjesz teź ten chrom błysk:)szukaj nowe wkłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 dobra dzieki wszystkim bende probowal cos pokonbinowac a jak nie to szukam drugich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi