Toots Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Witam Mam wielka prosbe. Moglby mi ktos wytlumaczyc lub moze lepiej zarzucil jakas mapka jak mozna dojechac do Wroclawskiego Lotniska od strony Legnicy?? Poniewaz w Niedziele musze byc na Waszym lotnisku a nie mam pojecia jak tam dojechac. Z gory dziekuje za pomoc uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 póść sygnał to zadzwonię i Cie pokieruję bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Najpewniej bedziesz wjezdzał od strony Lesnicy , wiec nie musisz sie przebijac przez całe miasto , najlepiej wejdz na www.pilot.pl i odpal sobie mape wrocławia i na 100% trafisz <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Dzieki za szybka odp. Nawet sie nie spodziewalem za tak szybko mozecie pomoc Ps. Piotr napewno sie odezwe Dzieki <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 polecam www.map24.interia.pl zalezy czy jedziesz od autostardy czy od "legnickiej" jak nie od autostrady czyli lotnicza, to za marketem ASTRA (pomaranczowy market) w prawo na swiatlach i dwupasmowka do estakady, na estakadzie w prawo przez nowy dwor, i za torami w prawo w ul. graniczna pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi