piotrunio89 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 witam was koledzy mam pytanie odnośnie wymiany poduszek tylnej belki w bmw e34,wymieniał już ktoś z was?czy da rade wymienić je bez wyjmowania całego zawieszenia np jakimś ściągaczem czy trzeba wszystko wyjmować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 nie wiem jak jest w e34 ale w e36 trzeba bylo opuscic sanki zeby wymienic poduszki belki. podejrzewam ze w e34 bedzie podobnie ale gwarancji nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Pewnie że da rade-samemu wymienisz pod warunkiem posiadania odpowiedniej praski,a jeśli nie masz-w warsztacie godzina pracy(100-200zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 U mnie wyglądało to tak: [video=youtube;kEbTIadQgLw] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi