woz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) W zeszlym tygodniu felga 18 zaczela mi powoli pekac przy ramieniu - nie ma to jak nasze kochane wroclawskie drogi Wiec korzystam z tego ze pekniecie nprawde jest male, bede naprawial i sprzedawal. Bede szedl o profil nizej, czyli po sprzedazy 18 bede szukal jakis ladnych 17. Wiadomo, kasa odgrywa role, bo jezeli nie to juz bym lecial po te :drool: http://moto.allegro.pl/ac-schnitzer-17-skrecane-rarytas-bmw-german-i1749769113.html Zastanawiam sie nad klasycznymi m-systemami II. http://allegro.pl/okazja-felgi-bmw-m-system-2-polerowany-rant-i1745907045.html Wiec na spokojnei sobie szukam, troche czasu jest, czaje sie na cos ciekawego i po jakiejs atrakcyjnej cenie. No i przypadkowo trafilem na to. http://moto.allegro.pl/act-5x120-bmw-rarytas-9-5-cala-bmw-kult-i1748891872.html#gallery Nigdy w zyciu nie bralbym pod uwage 16 calowek, i raczej nie biore bo mysle ze optymalne bylyby 17. No i fakt, ze za poltora kafla mozna znalezc juz jakies sympatyczne felgi. Ale te sa....ciekawe. Albo jeszcze mam kaca, nie wiem. Czy ktos widzial kiedys takie wiadra na e34? I jaki profil opony tutaj by sie pchalo? W okolicach 50 ma sie rozumiec? Szczerze to nie mam pojecia jak cos takiego by wygladalo na 5er.. Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 chyba linku nie dales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 juz powinno chulac amigo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 16cali bedzie za malo, 9,5 to nic strasznego dla e34 moim zdaniem 17 cali to optimum... BBS RC 090 u ciebie by piekinie wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jakbym teraz szukał felg, to brałbym od razu te MS-II, mimo ze nie ma takiego rantu to zawsze mi sie podobała w E34, a jeszcze po polerce to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 moim zdaniem 17 cali to optimum... Tez tak w sumie myslalem, ale jak to lubie, glosno glowkowalem. Wygladaloby to jak 15 na e30... BBSy juz za wieksza kase, a gdybym mial wydawac 2tysi za bbsy, to juz wolalbym odlozyc i dolozyc tysiaka i kupic te przepiekne acsy.. :drool: Chociaz nie ukrywam, te msystemy jakos bardziej mi leza niz RC anyway. Sa klasyczne i zeby nie bylo, ori od M5.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jakbym teraz szukał felg, to brałbym od razu te MS-II, mimo ze nie ma takiego rantu to zawsze mi sie podobała w E34, a jeszcze po polerce to cudo Sa ladne i klasyczne, i w przeciwienstwie do RSow, nie postarzaja auto. Od wczoraj czekam na kontakt od goscia ktory mial na sprzedaz MS 2 za aukcje. Mial dwie 8J i dwie 9J. Trzeba byloby nad nimi popracowac troche, ale za to mysle ze moglyby pojsc za cos w okolicach 1000.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Propozycja nr 2 wg mnie najlepsza te wiadra nie beda az tak ciekawie wygladaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ja choruje na te M-systemy do e32 jak znalazł Tylko powinny być 9j na tyle i ET 26 wtedy byłoby ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Moim zdaniem to jest najlepsza fela do E34/E32 oryginalny Remotec .... bardzo zbliżony do tego ACT co wkleiłeś tylko 16' trochę mało jak na taką dużą furę http://www.maxbimmer.pl/threads/5671-Moja-nowa-pere%C5%82eczka-%29-E32-730-V8/page4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ACSy są zajefajne tylko cena trochę wysoka w porównaniu do dobrej felgi jaką jest M System. no chyba żeby strzelić sobie jednoczęściowe ACSy 10 cali każda i będzie git.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Moim zdaniem to jest najlepsza fela do E34/E32 oryginalny Remotec .... bardzo zbliżony do tego ACT co wkleiłeś tylko 16' trochę mało jak na taką dużą furę http://www.maxbimmer.pl/threads/5671-Moja-nowa-pere%C5%82eczka-%29-E32-730-V8/page4 Wkleilem te fele 16 bo wygladaly dobrze. Lucius mi dobrze napisal, ze wygladaja super bo sa gole bez opon, widac jakie sa szerokie itd, i to tez robi wrazenie. teraz jak sie patrze na te fote to mysle ze srednio by wygldaly na 5er... Bede szukal cos w stylu MSII lub jakies inne acsy or sth. Cos milego dla oka, i cos do czego bede mial przekonanie, a nie zebym po 3 miechach sie wkurzal ze to wzialem na sile.. Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ile będziesz chciał za swoje?? napisz na pw jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 MSy II wygladaje za***iscie na e34 krystian jak mial jeszcze e34 to mial wlasnie te fele w super stanie i nawet z lekkim parapetem i wygladalo to fantastycznie. stawialbym na te fele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 MSII jest fajny jeszcze pod innym wzgledem... maly kosztem mozesz miec trzy felgi z jednej: MSII bez gwiazdy: (ladna e30tka, prawda ?) MSII z gwiazda : (ta sama e30tka - ladna, prawda ? ) MSII z deklem od MS I (czyli MS I): MS I na e30tce - wymiata :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ja moze powiem tyle ze najprawdopodobniej MS II to bedzie moja nastepna fela w e36 : ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 MSII jest fajny jeszcze pod innym wzgledem... maly kosztem mozesz miec trzy felgi z jednej:MSII z gwiazda : (ta sama e30tka - ladna, prawda ? ) :drool: Przepieknie ta e30 wyglada na tej feldze. Bardziej mi lezy z wlasnie ta z gwiazda, wygklada inaczej niz 90% wszystkich inncyh starych 3er na naszych drogach. Jezeli ktos by chcial to na pierwszej stronie sa te za 1600zl. Stan wyglada na bardzo dobry, ja bede odpuszczal tylko i wy;lacznie ze wszystkie sa tam o szerokosci 8J. Do e34 przydalaby sie szersza guma z tylu, wiec 9J byloby optymalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 jednak produkowali podrobki tych felg bez sciaganej gwiazdy... trzeba uwazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 specjalnie dla rush´a ...za***iste kolo na e36 :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 To fakt te MS II wymiatają. No Rush to teraz masz problem musisz szybko pogonić swoje i łyknąć do swojej te MS II, bo na E36 to po prostu poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Te 8J pasowalyby do e36, bo guma tam 225 lub nawet 235 wejdzie na taka szerokosc, a to do e36 w zupelnosci starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 specjalnie dla rush´a ...za***iste kolo na e36 :drool: juz ja o tym wiem nie wiem po co taka fote wklejasz bo jak na nia patrze to mnie szlag trafia ze ich nie mam To fakt te MS II wymiatają. No Rush to teraz masz problem musisz szybko pogonić swoje i łyknąć do swojej te MS II, bo na E36 to po prostu poezja niestety dopiero na nastepny sezon beda bo teraz nie ma na nie siana Te 8J pasowalyby do e36, bo guma tam 225 lub nawet 235 wejdzie na taka szerokosc, a to do e36 w zupelnosci starczy tez wolalbym juz znalezc do e36 taki zestaw z przodem 8j a tylem 9j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Drugie kolo ktore powala jesli chodzi o mnie. Mialem kiedys na e34 i poszly do Luciusa a on pogonil za milion ojro. Wyczytalem ze byly tez repliki ktore byly wypuszczone o rozmiarze 8.5J przod, 10J tyl - 17 cali. Moim zdaniem wyglada zacnie.. Jezlei ktos by gdzies znalazl to pliz dajcie znac (contoury lub systemy II). Odplace dobrym borwarem Warunek, tyl przynajmniej 9J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 http://moto.allegro.pl/keskin-kt1-10j-german-opony-rarytas-i1762060418.html te mi sie podobaja,choc...czegos brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 kt1 ladnie wyglada jest sie nad czym zastanawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi