nica Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Brzoza ja tez chce wszystkie ;-) odwiedze was specjalnie po zdjecia;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Jak zwykle bez zapowiedzi - cóż taki mam nawyk ze starych czasów Fajne Ludziska fajna atmosfera. Oczywiście deszczyk- najlepszy moment był jak wszyscy wleźli po balkonik i impra w najlepsza a Nica: "ciiiicho tam śpią ludzie" na to Brzoza "...noooo to już nie śpią" i wszyscy w śmiech:) Ten Piesek ze zdjęcia chciał mnie zeżreć i to dwa razy Edka - nie takie Zło straszne jak go malują może jednak się skusze na ten gwint... wiekopomny tekst wieczoru: "... tyyy a kto to idzie? To ja dresiarz z BMW" Dyziu chyba "letko" się skuł -buahahahaha ale i tak pogaduchy były wesołe Hmmmmm po ostatniej Nysie nie wykluczam Radeco... a co mi tam najwyżej na dachu położę samochód a tak w ogóle to muszę się w Wami kiedyś wódki napić Do następnego Ave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Spoko Nica, wpadajcie po foty, tylko wcześniej daj znać:):)Kurde nawet tego nie pamietam: Nica: "ciiiicho tam śpią ludzie" na to Brzoza "...noooo to już nie śpią" i wszyscy w śmiech Pamietam jeszcze jakiś tekst z piszczelami ale też niezbyt dokładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 super brzoza zdjecia tylko jak mialem je zobaczyc jak oczy zamknite mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 super brzoza zdjecia tylko jak mialem je zobaczyc jak oczy zamknite mialem Chociaż Ty się mnie słuchasz;)fajnie, że się podobają, następnym razem jakieś filmiki jeszcze trzeba będzie nagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Piszczele tez byly dobre. A bylo to tak; oczywiście Brzoza do gościa ktory chacial sie sparingować z nim rano:"Wiesz ja mam takich kolegów co wala piszczelami w drzewo jak tak zrobisz to mozemy wtedy sparingować razem". Jakas masakra to była tekst roku.Normalnie pisze to i nie moge ze śmiechu hahahahahahahahahah;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Piszczele tez byly dobre. A bylo to tak; oczywiście Brzoza do gościa ktory chacial sie sparingować z nim rano:"Wiesz ja mam takich kolegów co wala piszczelami w drzewo jak tak zrobisz to mozemy wtedy sparingować razem".Jakas masakra to była tekst roku.Normalnie pisze to i nie moge ze śmiechu hahahahahahahahahah;-) Końcówka była o ile pamiętam "aż kora odpada"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 jak by jeszcze przemo dodał fotki to by była gitara, bo tam to było śmiechu na jego zdjęciach:) więc Przemo do roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Nio wlasnie zapomnialam dokladnie jak to lecialo dzieki za przypomnienie Forest;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 jutro będą foty ode mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 szkoda ze nas nie bylo ale mielismy troche daleko impreza sie widze udala najbardziej i tak zaluje ze ominie nas redeco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 To mój debiut fotografa,więc proszę o wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Super foteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 o fuck ale miny:)haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 o fuck ale miny:)haha Dyziu po fotach widac ze znowu niezle sie zaprawiles tym razem chyba furka cala co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 no tym razem nikt mi nie powgniatał hehe ale telefon w podłokietniku zalałem browarem i troche szalał potem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Wlasnie mialem pytac o ten telefon bo wsumie stala na nim beczka piwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Wlasnie mialem pytac o ten telefon bo wsumie stala na nim beczka piwa ... już się naprawił styki wyschły i jest ok:) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi