chiccoo Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Było fajnie- było bo się juz skończyło Czas bardzo miło spędzony- nawet w deszczu bo nysa bez deszczu to nie Nysa Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas Następne spotkanko.... czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 dziękujemy wszystkim za udany zlocik,pogoda dopisala[nielicząc małego deszczu z soboty na niedziele ].klate mam tak zjaraną że nie mogę się dotknąć ,japa czerwona jakbym spawał ze trzy dni :)jutro wrzuce troche zdjęć .CHICCOO- "fajne śmieci'' dobreeee to było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Przemo ucalujcie peesa od nas a pan mokra rosa jeszcze przytulil ladny mandat na drodze powrotnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 pees ledwo zipie tak go mały Micnic zmolestował !jak się o piątej glebnął spać to się nie ruszyl od tamtej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ....... i po Nysie:( Dzięki wszystkim za super zlot, było bardzo fajnie nie licząc zachowania jednego z uczestników;)jakiś taki hamowaty był:-P w dodatku nie chciał pożyczyć trochę prądu na rozruch:):)żarty żartami ale impra była za***i..... ponoć byliśmy nawet na baletach:) Śliwomix jak zwykle dał czadu, tym razem wczuł się w rolę satanisty i chciał jeść koty:)Nica troszkę rozdarta była, Chiccoo dostał nową ksywke "krypto....":)Nem przespał dziś połowe dnia ale przynajmniej miał dobrze w czubie:):)Edka dzięki za alkomat:) chłopakom(Przemo, Nem) też dziękuję za użyczenie prądu. Nie mam dziś weny, jestem trochę zniszczony ale jak dojdę do siebie to dopiszę coś jeszcze a jutro wrzucę trochę fot. od Ani: Ja również dziękuję wszystkim za super zlocik jak zawsze kupa smiechu Nawet deszcze, Michal próbujący mnie topic czy niewidoczne w nocy linki namiotowe nie zdolaly popsuc zabawy heh Po 3 dniach mojego ględzenia "to słońce nic nie opala" wygladam jak rozwścieczony apacz w aucie nawiew klimy na pysk a teraz nie daje rady wlasnie bylam w sklepie po kefir i siedze nim wysmarowana Miło mi było poznać nowe twarze Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Szkoda ,że nie udało mi się dotrzeć tym razem czego bardzo żałuję , ale takie życie pozdrawiam wszystkich Spalonych na klatach i plecach :mrgreen: dawajta ludziska jakieś foty , chociaż polukamy happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 co by tu napisać?? sam niewiem bo pewnie powtórzę się po kimś:)hehe czekam na fotki i do zobaczyska na redeco:) a co chiccoo złapali go??i mandacik dostał??a i dziekuje wójkowi samo zło za przybycie i sympatyczną pogaduche:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Edka Pan Mokra Rosa to Brzoza a Chiccoo to Pan Krypto....... Reszta dla wtajemniczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 a ja slyszalem ze bylo dwoch krypto ale moze sie myle dzieki za spotkanie mlody cala droge w aucie nadawal ze bylo fajnie i jak tylko widzial blekitne coupe to pokazywal taki dziwny gest swoimi malymi raczkami bardzo tez polubil pieska i teraz marudzi ze chce pieska no i kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 a kto był tym drugim??hehelolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dyziu, nie pytaj głupio... a kto wyskoczył w moich dresach? Szkoda tylko,że nie zrobili Ci zdjęcia... te różowe paseczki z boku i obcisły na maksa dresik z skarpetkami po kolana...uklon_bmwuklon_bmwlolollolol:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 jak tylko widzial blekitne coupe to pokazywal taki dziwny gest swoimi malymi raczkami No Śliwomix to został najlepszym funflem MiniMicnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dzien przespalem bo pilem od rana "6" sniadan i do tej pory je pije tylko stracilem rachube. Chicco pamiatke papierkowa dostal bo to normalny pirat i szatan drogowy !! o cale 20km/h chyba predkosc przekroczyl ... Fajnie, ze wujek sie pokazal pogadalismy sobie troche Brzoza wsumie tez mial super przyjaciela pana Rysia Smiechowy wyjazd byl tylko co nie ktorzy byli na mnie zli bo mialem kierowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Nie no następnym razem jak to mówią "choć by skały srały " to muszę być:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) Brzoza wsumie tez mial super przyjaciela pana Rysia Później Pan Rysio zrezygnował z naszego towarzystwa po praniu mózgu które zafundowała mu Nika Było niczym w kinie, wszyscy pod balkonem siedzący w rządku a Nika gnębi P.Rysia :)lolollolol Edytowane 28 Sierpnia 2011 przez Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi o pamiątkę to 26 km więcej leciałem i dostałem 6pkt i 200zł Krypto... nie byłem, nie jestem i nie bede !!! A co do tych śmieci to tak mi się powiedziało niechcacy więc juz przestańcie. Kilka fotek: [ATTACH=CONFIG]15995[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15996[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15997[/ATTACH] NASZ PIES OBRONNY [ATTACH=CONFIG]15998[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]16010[/ATTACH] ŁADNY UŚMIECH POPROSZĘ- GŁÓWNIE PAN MICHNIC [ATTACH=CONFIG]15999[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]16000[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]16001[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]16002[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]16003[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]16004[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]16005[/ATTACH] GŁÓWNY OPOS [ATTACH=CONFIG]16006[/ATTACH] ŚPIĄCY KRÓLEWICZ [ATTACH=CONFIG]16007[/ATTACH] ZDJĘCIE Z SERII: MAMA JE DZIECKO PATRZY [ATTACH=CONFIG]16008[/ATTACH] KREDKA UCZYŁA SIĘ GWIZDAĆ [ATTACH=CONFIG]16009[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 widzę ze udana impreza była następnym razem na pewno się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Fotki super, aż żal dupe ściska, że nie dojechałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 czesc jestem PAWEL FAJNE MASZ SMIECI HE HE HE impreza za***ioza ekipa doborowa pogoda tez dwa koty poszly z dymem pozdrowienia dla wszystkich a w szczegolnosci dla najwiekszego szatana mini micnika.ps paweluniunieczku znow siedziales sobie pol nocy sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Halo halo ja go wcale nie gnębiłam;-)Jakas masakra gosciu powiniwn schowac sie a nie zaczynac jakąs pogaduszek jeszcze gdyby gadał na temat! a tak po zatym powinien "Palić kota" z tymi ludzmi z czarnych glanów.;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 paweluniunieczku znow siedziales sobie pol nocy sam Jak nie było kompana do siedzenia/ gadania to siedziałem sam na straży czesc jestem PAWEL FAJNE MASZ SMIECI HE HE HE Dobra bajer to połowa sukcesu- ucz się ucz a bedziesz miał branie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Wypadałoby wrzucić jakieś foty:) są bez cenzury więc oglądajcie bez dzieci;) Śliwa zamknij oczy:-P Uploaded with ImageShack.us Prawie romantycznie:) Uploaded with ImageShack.us ...co by tu nabroić???? Uploaded with ImageShack.us Specjalnie dla Nici fota bez dymka. Uploaded with ImageShack.us Trzej muszkieterowie. Uploaded with ImageShack.us ....a mówią, że dziewczyny chodzą sikać parami:) Uploaded with ImageShack.us Proszę oprawić w ramkę. Uploaded with ImageShack.us Tatuś pije a małego wygina:) Uploaded with ImageShack.us Słoneczny patrol. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Forest w wodzie- długo musieliśmy go namawiać. Uploaded with ImageShack.us Śliwa pozdrawia! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Miłość kwitnie. Uploaded with ImageShack.us Leżakowanie. Uploaded with ImageShack.us Wieczorne drinkowanie, cisza przed burzą. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Poranny kacyk. Uploaded with ImageShack.us Nica znowu rozdarta;) Uploaded with ImageShack.us Nem rozpoczyna niedzielny maraton. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ..jak pies z kotem:) Uploaded with ImageShack.us Z przyszywanym synusiem:) Uploaded with ImageShack.us Tu Bąbel jeszcze nie wiedział co go czeka... Uploaded with ImageShack.us Rodzinny klimacik. Uploaded with ImageShack.us Przynajmniej w dzień ma towarzystwo:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Brzoza tyle zdjec napstrykales a tak mało dałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Wiesz ile to czasu zajmuje?:) Dostaniecie całość jak mnie odwiedzicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Wiesz ile to czasu zajmuje? Dostaniecie całość jak mnie odwiedzicie Trzymam za słowo- przyjedziemy wszyscy w z nysy #2 więc gości bedziesz miał wielu, nawet pess To bedzie spot- polkowice Pozdrów panią od 5F10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi