Daria Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Nas niestety nie będzie. Bawcie się dobrze i oby pogoda dopisała. Chociaż jak już wcześniej rozmawiałam z Młodą to Wam i nie pogoda nie pokrzyżuje dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ej,tylko sie nie wylamujcie,bo snuje przebiegly paln i przekladam sympatyczniusi wyjazd do Wiednia,zeby sie zjawićw Nysie.No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 w piatek odpadam co najwyzej po 23 ciej bo pracuje ale sobota rano zawitam o ile wypali ta nysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Wypalic, wypali choc by nas miala tylko 5 aut pojechac;) Lepsze to niż kisic sie w domu... Pogoda zapowiada się wysmienita. My z Forestem jedziemy napewno - albo sami albo z Krzysiulkiem to się jeszcze okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 My tez bankowo lecimy !! niema opcji teraz ze nas zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 pewnie będzie zaje fajnie szkoda ze tym razem mnie nie będzie bawcie się dobrze :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Proponuję zbiorowisko na dekatlonie w piątek o 18, grupa oława/ jelcz i pochodne rejony o 18,30 na mcdonaldzie na A4 ( Witowice )- tam gdzie ostatnio była zbiórka. A śliwa o 23 to dopiero "coś" się zaczyna dziać więc po robocie pal gumki do Nysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 nie no zobaczymy ale mysle ze sobota rano zawitam a piatek zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 a ja nie wiem o ktorej my pojedziemy uroki pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Z pewnych szpiegowskich źródeł wiem, że prawdopodobnie pojedzie też Brzoza. Widziałem dzisiaj Tajsona, chyba też pojedzie razem z Googlinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jednak ekipa rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja jak przyjadę to dopiero niestety pytanie_bmwok 16-tej w sobotę :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Bardzo łądnie ekipa rośnie, oby tak dalej panie i panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 nas niestety nie bedzie a zalujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 nas niestety nie bedzie a zalujemy To już wiemy od Darii kilka postów wcześniej :)lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 No to ludziska jedziemy;-)czy bedzie padac czy nie ja mam zamiar jechac;-)NYSE vol 2 czas zaczą to juz jutro!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ludziska jeszcze tylko/ aż 1035 min i widzimy się (grupa Wrocław) pod decatlonem, a grupy oława/ jelcz ... 30 min póżniej na mc donaldzie na A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Z tych szpiegowskich info tez się dowiedziałem ze brzoza jedzie bo się pytał czy ja jadę ja niestety robię auto muszę się przed redeco wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Pogoda zapowiada sie ekstra. My juz prawie gotowi jeszcze czekam na Edke az z pracy wroci i lecimy na bielany Dozobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 yyy a ma ktoś zbędny namiot?? bo wrociłem z urlopu i bym wpadł jutro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dzięki wszystkim za za***isty zlocik. Mimo niezbyt licznej ekipy było jak zawsze pierwsza liga, słońce grzało niemiłosiernie, woda super, nawet balety się udało zaliczyc Oczywiście tradycji musiało stac się zadośc i lało z soboty na niedzielę ale to drobnostka. Powrzucajcie jakieś foty bo miałem aparat ale nawet nie wyciągałem go z auta Pozdro dla wszystkich i do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Bylo zaje... Z racji tego, ze mnie "baaaardzo zab rozbolal" i mam jutro wolne to naprawiam 40 octanowy napoj ktorego nie udalo sie wziasc na zlot Foty tylko z autostrady: Tak patrze na te foty i chyba macie chlopaki fele do prostowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ja także dziekuje za super zlocik, co prawda nie moge dotknac dosłownie niczym swoich pleców i nóg bo tak jak je zjarałam na tym słońcu a moje oko dziś rano wyglądało niesympatycznie to mimo wszystko było super Tradycji stała się zadosc,iż padało w nocy z soboty na niedziele i była burza ale nie przeszkodziło nam to w super zabawie. Pozdrowionka dla wszystkich i czekam na foty od Brzozy i Przema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dziekuje wszystkim przybyłym na zlocik;-)|Pogoda nam dopisałam na szczęście;-)Tak generalnie jestem czerwona jak buraczek twarz mi się normalnie pali jaks masakra;-(Kacperek bardzo zadowolony z wycieczki.;-) Nie moge doczekać sie zdjeć wiec kto ma niech wrzuca;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dobrze, że tym razem nic na planów nie pokrzyżowało i mogliśmy tam być Dzięki wszystkim za udany weekend i do zobaczyska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi