chiccoo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Tak na "pierwszej" edycji Nysy była mowa o powtórce z rozrywki w ostatni weekend sierpnia tzn 26-28,08- pożegnanie sezonu. Kilka osobników się deklarowało że będą, że dobry pomysł, będzie super jak taką akcę się powtórzy- więc zróbmy to. Czas słowa przerzucic na czyny 1.chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jak najbardziej jesteśmy ZA 1.chiccoo 2.micnic&nica&siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Koniecznie:) 1.chiccoo 2.micnic&nica&siwy 3.Edka i Nem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 1.chiccoo 2.micnic&nica&siwy 3.Edka i Nem 4.Młoda & Forest ( nie jest to pewne jeszcze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Chętnie bym się wstawił i listę obecności podpisał jednak ogromnie żałuję, ale nas nie będzie - w tym czasie wyjeżdżamy na urlop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nas też nie będzie, jak już pisałam to ostatni weekend przed moim urlopem, a naszym wyjazdem na wakacje i muszę być w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 nie lepiej tydzień wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 nie lepiej tydzień wcześniej? wcześniej jest orszak Energy&Barbary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 1.chiccoo 2.micnic&nica&siwy 3.Edka i Nem 4.Młoda & Forest ( nie jest to pewne jeszcze ) 5.Energy, Basia i Adrian (bedziemy najprawdopodobniej w sobote bo bedziemy na tygodniu miodowym) he he....:bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja narazie nie zapisuje się na liste, bo nie wiem czy nie będę gdzieś się urlopował, a dopisać się zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 jeszcze termin odlegly ale mysle ze bende Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Frekfencja rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 kurde no ja na wakacjach będe!! ale termin mi nie wypalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 A ja jak zwykle w robocie kierwa! :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 A ja jak zwykle w robocie kierwa! kurde no ja na wakacjach będe!! ale termin mi nie wypalił Była mowa non stop na nysie #1 że robimy poprawkę z rozrywki w ostatni weekend sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Sprzedam nowy namiocik i materac http://www.maxbimmer.pl/threads/1505...400#post163400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Była mowa non stop na nysie #1 że robimy poprawkę z rozrywki w ostatni weekend sierpnia Ale to nie zmienia faktu, że jest sezon urlopowy i w dodatku u mnie malo ludzi jest i ni chooy nie ma się jak zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 1.chiccoo 2.micnic&nica&siwy 3.Edka i Nem 4.Młoda & Forest ( nie jest to pewne jeszcze ) 5.Energy, Basia i Adrian (bedziemy najprawdopodobniej w sobote bo bedziemy na tygodniu miodowym) he he....:bmwsexemofg3: I co z tą Nysą? To już wszyscy chętni na wylot ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 To tylko 5 skromnych namiocików rozlożymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 A na NYSIE vol1 tacy wszyscy byli chetni zeby zrobic NYSE vol2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 a ja to nie wiem co będę robił także się nie wpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 A na NYSIE vol1 tacy wszyscy byli chetni zeby zrobic NYSE vol2 Spokojnie jeszcze aż 5 dni zostało do wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 A ja jeszcze nie wiem czy dam radę , ale jestem na dzień dzisiejszy na tak:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 O której planujemy wyjazd w piątek, tak by wszyscy zdążyli wrócić z pracy, spakować się, itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Myślę, że godzina 18 byłaby w sam raz Zawsze można spakowac się już w czwartek a piatek dokonczyc drobne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi