miglanc530d Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Panowie może ktoś wie jak dobrać się do pompy paliwa tej "podprogowej", w którym miejscu dokładnie się znajduje, co trzeba rozebrać żeby się do niej dostać i wymienić. Autko to e39 530d. jakoś nie mogę znaleźć info na ten temat nigdzie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Przeczytałeś w ogóle do czego służy ten dział ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 wjedz na kanal jest schowana pod oslona na wysokosci fotela kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miglanc530d Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Tak przeczytałem. To gdzie się zwrócić z podobnym zapytaniem jeśli nie tutaj? No i jeśli ktoś robił przy tej pompce lub też będzie miał info na ten temat to wrzuci tu co i jak i wtedy to już na pewno będzie miejsce odpowiednie. A jeśli nie i sam dojdę i zrobię co mam zrobić to na pewno opiszę to w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miglanc530d Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 wjedz na kanal jest schowana pod oslona na wysokosci fotela kierowcy właśnie dziś podniosłem na lewarku i odczepiłem tą osłonę z 2 kołków odchyliłem ją trochę tyle że webasto tylko widziałem. czyli że ta pompka będzie gdzieś głębiej pod autem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi