sebo293 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 jeśli ringi to SMD miałem kiedyś podobne w poprzedniej blimie i latałem na nich w dzień miałem szczęście bo mandatu nie było a po zmroku nic nie ściemniałem ringi dawały na 100% razem z mijania i nikogo nie oślepiało. Polecam SMD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 jeśli ringi to SMD miałem kiedyś podobne w poprzedniej blimie i latałem na nich w dzień miałem szczęście bo mandatu nie było a po zmroku nic nie ściemniałem ringi dawały na 100% razem z mijania i nikogo nie oślepiało. Polecam SMD A gdzie takie ringi dostanę i ile mogą kosztowaćpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 A gdzie takie ringi dostanę i ile mogą kosztować Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Niedawno takie sam montowałem, banalne i naprawde dobrze widoczne uzywam jako jazdy dziennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Niedawno takie sam montowałem, banalne i naprawde dobrze widoczne uzywam jako jazdy dziennej. A jakie ty ringi zakładałeś i gdzie je mogę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi