andre1981 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 witam dziś po robocie chciałem troche potestować na przyśpieszenie moją 730 V8 od 0 km do ok 170 km ,i tak do 140 km nawet szła ale potem było już koniec gazu ,więc i tak deptałem no i szła dalej ale gaz do dechy ,nie bendzie to problem z przepustnicą ze sie do końca nieotwiera????? no oczywiście ze jechałem na gazie to tez ma wpływ??? pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 potestuj na benzynie... ja stawiam na zle wyregulowana instalke pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jaka instalacja?? bo powinna być sekwencja!!! ale różne wynalazki widziałem więc pytam:)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre1981 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 na sekwancji stag 300-8 plus coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 a kiedy filtry<lpg> były wymieniane i jakieś synchro LPG zrobione ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 autko nie miało adaptacji w ruchu pod obciążeniem-tak mi sie wydaje. Sprawdź czy czasem nie podjada Pb jak jedziesz na LPG autostradowo. Więcej jak 140km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre1981 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 witam na razie wiem ze mam do wymiany sondy landba bo jedna coś szwankuje ,czy możę to tez coś korygować ? pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 wymiana sond nie zaszkodzi ale nie ma to takiego mega wpływu. Vka potrafi wysterować z jednej.Pozatym spróbuj je odpiąć.DME ustali napięcie powrotne na poziomie około 0,5v(ok 2,5 chyba przy sondach siemens) i zobacz czy dalej masz taki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi