chiccoo Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Sprawa tyczy sie P406 diesla, ale turbo to turbo. Którego fachowca polecacie we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jak mi kleklo turbo w 330D to dalem do Borowej przed Dlugoleka jadac od strony Ostrowa. Dali mi roczna gwarancje i placilem 1200zl. Dodam jeszcze, ze tam jedziesz dajesz stare turbo i dostajesz nowe po regeneracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 dalem do Borowej jakis kontakt telefoniczny masz do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A ja polecam Cieśle koło Oleśnicy. Robiłem tam swoje rok temu. Też dostałęm roczną gwarancję, a koszt to 800zł kontakt: 71-314-88-11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 jakis kontakt telefoniczny masz do nich? A Panie nawet strone odnalazlem http://www.turbosprezarki.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ja mam szpeca z Jelcza-Laskowic jak bedziesz chciał to moge zadzwonić do kolegi po numer ,bo zgubiłem ich wizytówkę. cena około 1200 + gwarancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jak to peugeot to szukaj kontaktu do TURBO-DYMOMENA:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi