Kosa Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Potrzebuje troche informacji na w/w temat. Jak w PL można wyrejestrować auto? a) Tylko sprzedaż lub auto złom ? b) Czy za złomowanie trzeba płacić c) czy auto do złomowania musi być kompletne (waga taka jak w dowodzie rejestracyjnym) d) czy znacie jakieś szroty, autozłomy w okolicy chciałbym wyrejestrować auto (323i) aby nie płacić już OC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A. Tak sprzedarz albo złomowanie B. Tak trzeba placic C. auto musi byc kompletne. (mysle ze nikt nie bedzie sprawdzal co do kilograma wagi z dowodu rej.) D. Poszukaj w internecie jest tego troche. Pozdrowionka PS. Ja bym sprzedal samochod Panu Ixińskiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Hmmm... jest inne wyjście Mianowicie - demontaż. Auto przeznaczone na demontaż wyrejestrujesz bez problemu, nie musi być kompletne (moje nie było) a w Raciborzu i okolicach wszystkie firmy odbierają wóz spod domu za frajer, więc nie sądzę, by we Wro było inaczej. Problem tylko jest taki, że takie stacje płacą za samochód znikome pieniądze, więc póki możesz - rozbierz co się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 dobra rozebrać rozbiore, ale wątpie np. czy im się opłaci z raciborza przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Wiesz - chodziło mi o to, żebyś poszukał w swoich rejonach Stacji Demontażu Pojazdów - bo tylko tam coś takiego przejdzie. Gdzieś miałem spis wszystkich takich stacji w Polsce, wiec jak znajdę, to Ci podeśle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Sprawdź PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A ja bym znalazł na Twoim miejscu obcokrajowca (np. na targu jakiś Ukrainiec lub Bułgar). Zagadaj z nim, że odpalisz mu 50-100 zł żeby tylko On wziął to na siebie (tylko na papierze). Ty wtedy bez problemu wyrejestrujesz furkę, rozbierzesz co będziesz chciał, a resztę po prostu sprzedaż na złom i napewno weźmiesz więcej za złom niż dasz jemu. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ja sprzedawałem , fikcyjnie kumplowi w umowie zaznaczając , auto rozbite na części i legalnie idziesz wyrejestrować . teraz też będę musiał taki numer odstawić bo dwa dni temu brat rozpieprzył RS-a :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi