Jaro Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ahh te eMki E92, cos pieknego. ...też na taką choruję, ale ja bardziej w kierunku e90, jednak cztery furtki bardziej praktyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ja jak sie zbiore to chyba sobie taka nastepna sprawie, urzeka mnie to auto i nie widze w nim zadnej wady ale wiaze sie to z drugim autem w postaci diesla of course, szkoda taka eMka codziennie smigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Darecki szkoda że nie dałeś znać że będzie Zlocik ja nie pomyślałem żeby zobaczeć na Stronke Ace Cafee Moglibyśmy się spotkać a tu nici jak coś będziesz wiedział to dawaj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 kazdy pierwszy poniedzialek miesiaca kolego. a co do wiadomosci to wyslalem ci priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Faktycznie wysłałeś 9wiątek Października Tak Tak już sobie zapisałem w kalendarzu kiedy będzie następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 poznalem wielu maniakow ŚMIGIEŁKA he he . jeden ma biala e30 w cabrio ale wyniuniana na cacy 2.5 .ale jak otworzyl maseczke to az szok jaki elegancik a kolo tak kolo 50tki. drugi tylko pociska 6 mi .. no talent na maxa . w polsce wyciosal skorke ... czarno -biala no wypas na maxa . mowil ze wybecelowal 3tysie. a pod maseczka 3.5 no zabii mnie pocisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 woooow, fajny spot piekne furmany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Darecki szkoda że nie dałeś znać że będzie Zlocik ja nie pomyślałem żeby zobaczeć na Stronke Ace Cafee Moglibyśmy się spotkać a tu nici jak coś będziesz wiedział to dawaj znać Nic sie nie martw Mazi - mnie tez ten zlot ominal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tym razem byl Mazi wiec jeszcze troche i Tomskiego sie sciagnie bedzie nas 3ech kolega z 6 pisal ze tez sie zarejestrowal jakos krasnal czy cos ,, nie wiem .. czekamy na niego. fotki tez sa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tak tak w końcu udało się spotkać z dareckim pogadać na spokojnie wypic kawke i oglądnąć autka Ata jak widać różne między innymi była E30 przedtawiona u Dareckiego w Galerii na samym końcu która nadaje sie do tematu wieś Tuning :bag: Sorki za jakość moich fotek na ale ciemność noc robi swoje :roll: https://plus.google.com/u/0/photos/102600553837044014969/albums/5682785757905104785 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 wywal cos na forum bo mi wyskakuje ze mam blokade do tej strony. pozdro uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 teraz powinno byc juz OK Male problemy z serwerem mialem https://plus.google.com/u/0/photos/102600553837044014969/albums/5682785757905104785#photos/102600553837044014969/albums/5682785757905104785/5682785755771740770 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Teraz na ACE CAFE darecki ma kozacka reklame forum na tablicy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 przeza***iste tam macie bety, ale niestety sa tez takie zaje-wsiowe i to sa prawdziew najty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 przeza***iste tam macie bety, ale niestety sa tez takie zaje-wsiowe i to sa prawdziew najty x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Będzie ktoś dzisiaj z Forum na Ace Cafe ?? Ja sie wybieram a nuż jakieś nowe furki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 WITKA !!!!!!!!!!!!!!!!! ja obecnie to tak srednio . bo po wypadku i amputacji jestem jakby to mowic slabo dyspozycyjny , jak kolwiek posiadam moja przepiekna e30 i jak tylko dostane MOT do reki to pewnie sie pojawie . mam male klopoty techniczne bo nie mam lewej nogi a z proteza to tak ciezko , ale szkole sie i walcze o to zeby moc prowadzic manuala, wkoncu moja e30 to manual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 siedz czasami godzinami i w sumie **** nic mi nie idzie i wogole to pare wiejskich fotek.napewno jeszcze gleba // Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi