Reiv Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Jak w temacie, śliczne lampki NIE UŻYWANE Pytanie brzmi : Po cholerę sprzedaje nówki lampy ? Odpowiedź brzmi : Ma się taki talent niedoczytywania opisu przedmiotu, że jakimś ciekawym trafem pominąłem znaczące zdanie takie jak jak : do BMW E36 COUPE a nie SEDAN lolol Zdjęcia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 cena!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reiv Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 nie ma ceny Jest licytacja KTO DA WIĘCEJ ale to jutro jak zaprezentuję mój sprzęt. Poza tym nie widzę sensu z tymi wykrzyknikami których jest więcej niż liter w całym Twoim poście bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 spoko,ale naucz się czytania ze zrozumieniem,bez urazy WYMAGANE OBOWIĄZKOWO --- OPIS + CENA + ZDJĘCIE --- PRZY WYSTAWIANIU OGŁOSZEŃ SPRZEDAŻY WYMAGANE OBOWIĄZKOWO -OPIS PRZEDMIOTU -ZDJĘCIE -CENA BRAK KTÓREGOŚ Z TYCH ELEMENTÓW --> OGŁOSZENIE LECI DO KOSZA ZA NOTORYCZNE NIEPRZESTRZEGANIE TYCH ZASAD BAN Poza tym nie widzę sensu z tymi wykrzyknikami których jest więcej niż liter w całym Twoim poście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 nie ma ceny to nie ma tematu poleci do kubła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 nie ma ceny Jest licytacja to ja daje nawpolzgnile jablko i gume Donald... wygralem ??? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ja dam lekko uzywana paczke żółtych karteczek i jedną moją wizytówke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 to ja daje nawpolzgnile jablko i gume Donald... wygralem ??? nie bedziesz odemnie lepszy!! ...kłade na wage używane koło od STAR'a i choinke bauma :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reiv Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 no to na razie wygrywa człowiek poza forum który oferuje mi sprężarkę od URSUSA Cena 180zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 sprezarki od ursusa nie mam... ale mam 50ml bomby chemicznej po zupie fasolowej (szczelnie zamknieta w probowce) - a Talibow dostaniesz minimum dwa wielblaody i Kalasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi