static86 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam wszystkich, długi mi się nic nie działo z autem... Dzisiaj podchodzę do samochodu, otwieram z pilota, wszystkie "szpilki" w drzwiach się podnoszą, i niestety... moje drzwi, czyli kierowcy, nie dają się otworzyć, pozostałe reagują odpowiednio, moje nic. Dostałem się do auta drzwiami pasażera, próbowałem zamykać i otwierać centralny szpilką, niestety, wszystkie drzwi dookoła reagują, moje nie ;/ Dodam, że nie mogę otworzyć ich z kluczyka, miałem to już wcześniej, poprostu, kluczyk, ani drgnie. Mało tego, zamykaniu i otwieraniu centralnego towarzyszą przeróżne dźwięki ... Co to może być? Siłownik padnięty, od czego zacząć? Proszę o sugestie i podpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reiv Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Te przeróżne dźwięki to nic innego jak delikatne zgrzyty ? Jak mi zgrzytnęło, to na wymiankę poszedł siłownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
static86 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Problem narazie uważam za rozwiązany, tego samego dnia usterka ustąpiła. Przypuszczam, że może wilgoć zrobiła swoje... Zobaczymy później. Dzięki za zainteresowanie Reiv. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Tak też miałem w Moim e34 z tylnymi drzwiami i to z dwóch stron, strasznie dużo wody się zbiera na siłownikach i mi nic innego nie pozostało jak je wymienić, założyłem nowe uniwersalne i działają bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dzisiaj podchodzę do samochodu, otwieram z pilota, Dodam, że nie mogę otworzyć ich z kluczyka, miałem to już wcześniej, poprostu, kluczyk, ani drgnie. czasem dobrze jest prysnac jakims WD-40 do wkladki zeby nie sniedziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi