dawidjawor Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam! Lecialem sobie nad morze i po przejechaniu 300km mala przerwa na kawe i po ruszeniu zero mocy wygladalo to jak by cos zatkalo wydech i dobrze trzeba bylo ja wkrecic na obroty zeby pojechala, po chwili ja puscilo i bylo juz ok do nastepnego zgaszenia auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopel37 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 moze katalizator masz zapchany???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reiv Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Może jak sopel twierdzi Kat ale czy kat odblokowywałby się a potem na nowo dławił samochód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 bylem dzisiaj na kompie i wykazal tylko sonde ale po skasowaniu i odpaleniu auta blad nie wystepowal. brakuje mi juz pomyslow co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 witam na kompie kata nie wykaże wytnij katalizator i wstaw strumienice i po problemie przerabiałem taki sam problem jak u ciebie po wycięciu kata auto nabrało mocy a kat był tak zapchany ze nic nie przepuszczał nie licz na to ze po wycięciu katalizatora przybędzie tobie trochę koników będzie trochę bardziej żwawe ale moc taka sama pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Moja rada:świece w górę i zobaczyć jak to wygląda "od środka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) katalizator to raczej nie bo takie objawy sa tylko na starcie i tylko na zagrzanym silniku bo na zimnym jest wszystko ok a swiece maja pare miesiecy a na starcie to jest przydlawi sie strzeli jak przy gazie co gazu nigdy nie widziala i po 10m jest juz ok Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez dawidjawor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 sonda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 no i po problemie, sonda sie skonczyla nowa zalozona i jest cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi