andre1981 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 witam mam problem z PDC załącza sie przy parkowaniu lecz go nie słychać !! gdzie szukać ,aha gong też ni nie działa czy jest to jakoś z tym pdc połączone???? 730i v8 94: pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 ...nie bardzo rozumiem, załącza się lecz go nie słychać? To skąd wiesz, że się załącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre1981 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 bo jak parkuje to zaczyna migać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 u mnie nie mryga tylko gonga mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 No to ja nie wiem. Ja też mam tylko gong. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre1981 Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 gonga??? u mnie było słuchać w głośnikach i zależy w ktorym piszczało az do ciągłego (już był przy zdezaku) a w głośniku było słychać czy zbliżamy sie z prawej lub lewej strony plus tył i przod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonash Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Jak Ci miga przycisk to masz walnięty lub odłączony czujnik. Dotykając lekko palcem czujnik słychać takie tykanie. Jak nie tyka to jest do wymiany. Poprawnie działające PDC świeci się zielona dioda w przycisku i pika głośniczek przód/tył lewa/prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi