Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mordulec
Osoby, które zdecydowały się w ostatnim czasie na przeróbkę auta na gaz, mogą więc spać spokojnie - przez najbliższe 5 lat ceny LPG powinny być jeszcze sporo atrakcyjniejsze niż w przypadku benzyny.

... skąd my wiemy co będzie za rok , więc luz .... media ostatnio uwielbiają się bawić w straszenie , pożyjemy zobaczymy :)

Moim zdaniem nikt z rządzących nie jest na tyle głupi żeby strzelić sobie w kolano , po drugie taki burdel jaki zaczyna się robić w PE i całej UE raczej nie wróży żadnych rewelacji ... i moim zdaniem realnie to za 5 lat może nie być już unii europejskiej w takim kształcie jak obecnie ... lub też co bogatsze kraje zabiorą swoje zabawki i uciekną z tej piaskownicy :)

Ja sobie tym narazie d.....py nie zawracam.

Grecja poległa i leży na pysku>Hiszpania już na jednej nodze zachwiana czeka w kolejce by polecieć na w/w pysk-"szengen"?-niedługo granice wrócą i tyle będzie po UE:)

Myślę ,że rozleci się szybciej niż za 5 lat:)

Gdyby było tak jak jest w tym artykule to procesja na wiejską byłaby jak nic.

Z kierowcami można tylko do pewnego momentu:)

racja to odległa przyszłość niema się czym martwić aha słyszałem dzisiaj że USA też chyba się w sierpniu zaliczą do grona bankrutów tak że bałagan może być niezły i nie tylko na rynku paliw jeżeli już się martwić to o ogólny stan gospodarek bo może przyjśc czas że nawet na wodę do zbiornika nas nie będzie stać

Ale mnie tam najbardziej wkurzaja 2 slowa: ekolog i dwutlenek wegla (3 w sumie... niewazne). Jest naprawde tyle bardziej zanieczyszczajacych rzeczy niz samochody, ze ludzie sobie z tego sprawy nie zdaja, bo nagonka jest tylko na kierowcow. Jakos nikt nie goni rolnikow i ich pierdzace krowy... Generalnie jak tak dalej pojdzie to samochod bedzie towarem luksusowym, tu mandaty, tu akcyzy itd...

... Generalnie jak tak dalej pojdzie to samochod bedzie towarem luksusowym, tu mandaty, tu akcyzy itd...

Juz wiem! To jest po prostu ich sposob na korki. Tym mniej samochodow na ulicach tym miejsze korki w miescie, a i na obwodnice nie trzeba wydawac.. :P