Boeing732 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 dzisiaj sciągneli tylna szybe i szok wiem skad tyle wody w aucie podeszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ajjj ale przez tyle lat to nie dziwota że nieszczelności są A ja i tak wierze że ta 7 bedzie ideałem :wink: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 tak juz duzo nie brakuje :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 a i na zdjęciach wygląda jakby kolor zmieniła :?: :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 siemka, widze że ruszyłeś ,a co z mechaniką ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 jaeszce troche kuleje na wolnych obrotachchyba zabogata mieszanke ma bo smierdzi benzyna,a po zrobieniu blachy wymienie amortyzatory z przodu bo lata po cłej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 powodzenia bo warto <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 dzieki już bliżej niz dalej pracuje jeszcze nad skora z e28 w pełnej elektryce ale niewiem czy podejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 robak żeliwniak daje sie we znaki ... ciezko bedzie go wypedzic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 robak żeliwniak daje sie we znaki ... ciezko bedzie go wypedzic . Ale miłość pokona wszystko :mrgreen: znam zapał Konrada do tego samochodu, i wiem że bedzie super bryka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 zgadza sie Monsterfani jestem wytrwały i żetelny bedzie orginał <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi