leszek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 dziś znalazłem stronke z naprawą wisca . facet po zdjęciu bimetalu i wyciągnięciu bolca dolewał olej silikonowy,czy ktoś z klubowiczów to robił pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 W Visko czynnikiem roboczym jest olej silikonowy a wymuszającym temperatura. Ale trzeba znać dokładną lepkość jaką stosowali w BMW , kiedyś słyszłaem że to 10000 cSt ale ja tego nie powiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 z tego co widziałem to był olej hondy.ale wyszukam jeszcze raz i się upewnie :arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Leszek a może lepiej : http://www.allegro.pl/item119601078_wisko_do_bmw_e30_e34_e36_e39_e38_e46_wysoka_jakosc.html , chyba że lubisz majsterkowac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ja raczej kupiłem nowe w Auto Zatoce za 130zł wiec sie ni bawiłem w regeneracje pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 to miłeś farta ja znajdowałem nówki ale od 300 w góre dlatego będe naprawiał bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 tak można kupic i do e32 takie visko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ja potrzebuje na 3 śruby .a co do allegro to wisca raczej tam nie kupie ,nie mam zaufania bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 hmm wiadomo ze raczej nie bedzie tak trwałe jak oryginalne ale czy oplaca sie kupowac za 300? to za to kupisz sobie drugie jak sie szybko zużyje - a te na 3 sruby chyba tez są na allegro.. happy_bmw . zgadza się .na allegro kupójesz kota w worku a jak wiesz wisco jak stare to daremna wymiana bo może nie działać a z gwarancją za tą cene nie kupisz bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 też pisałem o nowym z w miare świeżą datą produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 dobre firmowe auto powinno dostac dobre firmowe wisko .... zarty zartami ale wiemy ze dobra rzecz dlugo podziala a "tansza" krocej . jest to dosc wazny element i wszyscy wiemy ze z temeratura nie ma zartow i nieraz wystarczy tylko raz ... zwlaszcza w upalne dni. druga sprawa to kasa ... jak jest to no problem gozej jak nie ma wtedy troszke ryzykujemy i rzezbimy ... nieraz sie uda nieraz nie . happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 i tu się z tobą maniek zgadzam,dobre wisco to dobre wiscoa żadna oszczędność zmieniać co miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Tym samym co przeczytałem wyżej proponuje Ci to co zrobił Boeing732 , podjechać do "auto zatoki" czy "Elit" lub "inter Cars" i kupić nowe Wisko. Ceny od 130zł do 500zł Sam zdecydujesz na co Cie stać ale sam nie naprawiaj tego wiska jezeli sądzisz to co mówi Maniek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi