Kosa Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 (edytowane) Marka: BMW Model: E30 323i Rok produkcji: 1984 Przebieg: do uzgodnienia Cena: 2000 do jakiejkolwiek negocjacji, tak jak stoi (na zimówkach, bez BBS RM) Kontakt: gg, email, PW Opis/Link: http://www.maxbimmer.pl/threads/9290-Kosa-E30-323i-08.1984?highlight=kosa+323i dodatkowe info: zdjęcia tylko osobom poważnie zainteresowanym, zakres prac i części włożonych w auto w powyższym linku sam gwint i starteki to ponad 1500 pln ciężko u mnie z miejscem na rozbiórkę więc wole sprzedać w całości , jak się nie uda pójdzie na żyletki Edytowane 29 Lipca 2011 przez Kosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 zmiana ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 to jaka cena?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 W pierwszym poście już masz zedytowaną. Jakbym miał kasę, to już bym brał :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 witam masz moze fotki jak jest uszkodzona? nie oplaca sie jej zrobic? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 mysle ze sie nie oplaca, bardziej na czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Kurde - tyle czasu, pracy i serca włożone w ten samochód, że o pieniądzach nie wspomnę i taki finał Szkoda, że nie mam e30 bo można by sporo rzeczy przerzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ja mam E30 ale Kosa jeszcze nie wie czy będzie na części sprzedawał czy uda się w całości Ja tam się ślinię na gwinta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi