europejsk1 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 (edytowane) Witam ! Posiadam mnóstwo nowych, oryginalnych części do BMW. Z uwagi na to, że pilnie potrzebuję pieniędzy mogę oddać je za 1/5 ich wartości, proponuję na początek 5000 zł. W razie zainteresowania proszę o podanie adresu e-mail, wówczas wyślę spis części w formacie Excel (.xls). Chcę sprzedać cały zestaw, także czekam na rozsądne propozycje odnośnie ceny zestawu. Na częściach można naprawdę sporo zarobić, ja niestety nie mam na to czasu, dlatego oddam je w dobre ręce. http://www.bigupload.com/en/file/10360/cza-a-ci-bmw.xls.html Edytowane 23 Lipca 2011 przez europejsk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 wstaw tu odnośnik do listy z tymi extra nowymi częściami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
europejsk1 Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Wstawiłem link do strony, gdzie można pobrać plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 bedzie kosz regulamin sie klania (zdjecie,opis,cena) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 A co to jest Mini Okazja w sumie? cos takiego jak Mini Ratka co ja reklamuja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
europejsk1 Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Nie wstawiłem przecinka pomiędzy MINI a OKAZJA. Miałem na myśli, że w zestawie znajdują się części także do MINI COOPER'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Nie wstawiłem przecinka pomiędzy MINI a OKAZJA. Miałem na myśli, że w zestawie znajdują się części także do MINI COOPER'a. http://www.maxbimmer.pl/threads/13499-WYMAGANE-OBOWI%C4%84ZKOWO-OPIS-CENA-ZDJ%C4%98CIE Dostosuj do regulaminu albo ogłoszenie poleci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xysiok Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Link nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi