Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

jak MarTUsia,to jeszcze na vanosie:)

a nie lepiej od razu 2.0?dziwne,ze woz tego nie postulowal...6garnkow to 6...przeciez 4y to pracuja,jakby silnik byl zepsuty;/

woz-jesli mowisz o tej z dolnegoslaska,to byla stodolniana partanina;/ troche z angola,troche europy....bardzo kosmopolityczny samochód:)

Martusia-jak sie boisz o miejsce to moze pomysl nad turasem(czyli kombi).jakas piąteczka....tak wiem,wiem-duze auto.Ale ma to swoje plusy-wygodniej,bezpieczniej,i na pewno zmiescisz.a jak sie nauczysz jezdzic wiekszym autem to i mniejszym łatwiej(w odwrotnej kolejnosci niekoniecznie)

Martusia-jak sie boisz o miejsce to moze pomysl nad turasem(czyli kombi).jakas piąteczka....tak wiem,wiem-duze auto.Ale ma to swoje plusy-wygodniej,bezpieczniej,i na pewno zmiescisz.a jak sie nauczysz jezdzic wiekszym autem to i mniejszym łatwiej(w odwrotnej kolejnosci niekoniecznie)

Na poczatku rzeczywiscie oprocz kombi nic nie chcialam :D ale teraz mam watpienia...bo trudno jezdzic kombi po miescie.. jeszcze w Lublinie mozna, a we Lwowie - bardzo niebezpiecznie...:/

Gość dirty.73

chodziło mi,że pojemny bagażnik:),a tak poważnie,to zdarzyło się,że nocowaliśmy tak przez pare nocek nad morzem,bo nie było wolnych pokoi,albo ceny z kosmosu,mam duży pompowany materac,co pasuje idealnie po złożeniu kanapy,może nie było za wygodnie,ale jaka oszczędność:)

chodziło mi,że pojemny bagażnik:),a tak poważnie,to zdarzyło się,że nocowaliśmy tak przez pare nocek nad morzem,bo nie było wolnych pokoi,albo ceny z kosmosu,mam duży pompowany materac,co pasuje idealnie po złożeniu kanapy,może nie było za wygodnie,ale jaka oszczędność:)

o, nawet tak?) rzeczywiscie bardzo praktyczny samochod! ;)

• 2 tygodnie później...

to fakt...nocowanie w aucie to dobra rzecz,jesli jedziesz na "pałę",bo masz kaprys wyskoczyć na dwa dni na drugi koniec Polski(czy gdzie dojedziesz w 8godzin)...ja nocowałem kiedyś 3 noce z dziewczynąw nissanie 100nx...o dziwo-całkiem wygodnie i praktycznie.kombi-bajka.a jak kuzyn miał explorera,to tez wrzucali tam duzy pompowany materac i nawet 3 osoby spaly wygodnie:)

a to we Lwowie nie jest troche tak,ze masz wieksze/drozsze auto to masz wbudowane pierwszenstwo?:)pomysl o tym...jaka oszczednosc czasu...

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...