Gość dirty.73 Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 MarTusia,widze zmieniony nick, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarTusia Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 MarTusia,widze zmieniony nick, tak-tak) czekalam, czy ktos zauwazy w koncu znalazlam moderatora Krzyska i juz nie trzeba jechac szukac go we Wroclawiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 jak MarTUsia,to jeszcze na vanosie:) a nie lepiej od razu 2.0?dziwne,ze woz tego nie postulowal...6garnkow to 6...przeciez 4y to pracuja,jakby silnik byl zepsuty;/ woz-jesli mowisz o tej z dolnegoslaska,to byla stodolniana partanina;/ troche z angola,troche europy....bardzo kosmopolityczny samochód:) Martusia-jak sie boisz o miejsce to moze pomysl nad turasem(czyli kombi).jakas piąteczka....tak wiem,wiem-duze auto.Ale ma to swoje plusy-wygodniej,bezpieczniej,i na pewno zmiescisz.a jak sie nauczysz jezdzic wiekszym autem to i mniejszym łatwiej(w odwrotnej kolejnosci niekoniecznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarTusia Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Martusia-jak sie boisz o miejsce to moze pomysl nad turasem(czyli kombi).jakas piąteczka....tak wiem,wiem-duze auto.Ale ma to swoje plusy-wygodniej,bezpieczniej,i na pewno zmiescisz.a jak sie nauczysz jezdzic wiekszym autem to i mniejszym łatwiej(w odwrotnej kolejnosci niekoniecznie) Na poczatku rzeczywiscie oprocz kombi nic nie chcialam ale teraz mam watpienia...bo trudno jezdzic kombi po miescie.. jeszcze w Lublinie mozna, a we Lwowie - bardzo niebezpiecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 a we Lwowie - bardzo niebezpiecznie... Dlaczego niebezpiecznie? Kombi jest za to całkiem praktyszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarTusia Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Dlaczego niebezpiecznie? em...bo kombi jest duzym samochodom, a we Lwowie jest bardzo duzy problem z parkowaniem i z jazda, poniewaz prawie nikt nie jezdzi wedlug przepisow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 nooo,ja mam tourasa e39,i po złożeniu tylnych kanap,cuda tam można robić(tylko troche twardo:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarTusia Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 nooo,ja mam tourasa e39,i po złożeniu tylnych kanap,cuda tam można robić(tylko troche twardo:-))) nie zamierzam w samochodzie robic cud, tylko rzeczy i czasem pasazerow przewozic mysle, ze kiedys jako 2-i czy 3-i samochod bede miala kombi, ale nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 chodziło mi,że pojemny bagażnik:),a tak poważnie,to zdarzyło się,że nocowaliśmy tak przez pare nocek nad morzem,bo nie było wolnych pokoi,albo ceny z kosmosu,mam duży pompowany materac,co pasuje idealnie po złożeniu kanapy,może nie było za wygodnie,ale jaka oszczędność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarTusia Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 chodziło mi,że pojemny bagażnik:),a tak poważnie,to zdarzyło się,że nocowaliśmy tak przez pare nocek nad morzem,bo nie było wolnych pokoi,albo ceny z kosmosu,mam duży pompowany materac,co pasuje idealnie po złożeniu kanapy,może nie było za wygodnie,ale jaka oszczędność o, nawet tak?) rzeczywiscie bardzo praktyczny samochod! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 to fakt...nocowanie w aucie to dobra rzecz,jesli jedziesz na "pałę",bo masz kaprys wyskoczyć na dwa dni na drugi koniec Polski(czy gdzie dojedziesz w 8godzin)...ja nocowałem kiedyś 3 noce z dziewczynąw nissanie 100nx...o dziwo-całkiem wygodnie i praktycznie.kombi-bajka.a jak kuzyn miał explorera,to tez wrzucali tam duzy pompowany materac i nawet 3 osoby spaly wygodnie:) a to we Lwowie nie jest troche tak,ze masz wieksze/drozsze auto to masz wbudowane pierwszenstwo?:)pomysl o tym...jaka oszczednosc czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarTusia Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 a to we Lwowie nie jest troche tak,ze masz wieksze/drozsze auto to masz wbudowane pierwszenstwo? tak jest ale wtedy od razu trzeba x5/x6 kupowac, a nie kombi =))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Moja propozycja to e36 ale dla kobiety to COUPE ! 1.6 1.8 lub 1.8 IS moze byc z gazoliną ale sekwencyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 W kombi dobrze się bombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 W kombi dobrze się bombi. dokładnie !!! polać mu, dobrze mowi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi