Wojtek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Mam pytanie do posiadaczy e36, czy jest w tym aucie jakieś specjalne miejsce przeznaczone na trójkąt ostrzegawczy?Bo wala mi sie ten trójkąt po całym bagażniku i nie mam za bardzo jak go przymocować do czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 aha, najbardziej mi zależy na info odnośnie wersji sedan/coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunekm Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 aha, najbardziej mi zależy na info odnośnie wersji sedan/coupe Jak to?? jest miejsce na prawej stronie, tylko pewnie masz jakis duzy trojkat, nieoryginalny, kup taki niebieskie wtedy wejdzie idealnie w mocowanie przeznacozne na niego, nawet nieoryginalny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgadza się, u mnie też z prawej strony w bagażniku jest taki pierdolnik, znaczy mocowanie trójkąta... <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 faktycznie mam nieoryginalny trójkąt, bo szwajcar zabrał go przed sprzedażą auta i jak kupiłem auto to musiałem kupić szybko jakikolwiek trójkąt.Jeśli chodzi o gaśnicę to miejsce na nią jest pod fotelem pasażera, a co z apteczką? pod fotelem kierowcy powinna być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Komor Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 oryginalna apteczka tez ma swoje miejsce w bagazniku po prawej stronie,po porostu sie ja wsuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunekm Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 faktycznie mam nieoryginalny trójkąt, bo szwajcar zabrał go przed sprzedażą auta i jak kupiłem auto to musiałem kupić szybko jakikolwiek trójkąt.Jeśli chodzi o gaśnicę to miejsce na nią jest pod fotelem pasażera, a co z apteczką? pod fotelem kierowcy powinna być? Jesli chodzi o apteczke to chyba w e39 tak jest ze pod pasazerem , w e36 na bank wszystko powinno sie znajdowac z tylu po prawej stronie. TAK POWINIEN WYGLADAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi