woz Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Nie to żebym odradzał sądzić się..., po prostu samem trzeba podjąć decyzję, czego oczekujemy. Widzisz Woz'u, sam byś się zastanawiał... Oczywiście, nam z boku łatwo doradzać, doświadczyłem sądzenia się dwuletniego jak nie lepiej i nie wychodzi to wcale na taki lux, gdy przekalkulujesz ten stres, który Ty przeżywasz i rodzina. Wiem ze patrzac sie z boku na to, latwo powiedziec ze by sie nie odpuscilo. Bo nie odpuszczajac znaczy ze to nie my sie bedziemy targali po sadach i sie meczyl z tym bajzlem tylko Runi, wiec zdaje sobie sprawe, ze to nie takie proste. Ale z drugiej strony, to ewidentnie goscia wina i ogolnie w****iaja mnie sytuacje, gdzie ktos da ciala przez brak kompetencji, bedzie wmawial ze te szkody to nie jego wina, a jak zostanie juz przycisniety pod sciane (czyli tak jak w tym przypakdu udowodniles mu ze on musial otwioerac te maske) to zgadza sie ze on zaplaci 1/3 za szkode, a ty de facto 2/3. I dlatego pisze, ze ja bym sie zastanawial.. Niemniej, cokowliek zadecydujesz zycze good luck z tym Niemila sprawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi