Gość Mordulec Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Jak w temacie potrzebna mi jedna sztuka na klapę do E32 Jeśli komuś wala się niepotrzebna to proszę o info :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 jak ci sie nie spieszy to bede zmienial swoje na czarne w przeciagu miesiaca/dwoch, stare bede mogl odstapic za free po kolezensku pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Dzięki Tazunio , jak nic nie trafię do czasu Twojej wymianki to się piszę na znaczka :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Jaki rozmiar? Mam 82mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Kurcze nie zmierzyłem tego emblematu ale chyba to pasuje zamiennie do większości beemek : http://allegro.pl/nowy-emblemat-bmw-e30-e32-e39-e36-e46-e90-x5-z4-i1621604521.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Na tył,będzie mniejszy,lepiej zmierz,82mm to na przód,a tak BTW,mój jest poobijany z lakieru,może czymś pomalować?ale czym,żeby było dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Hmm u mnie przedni i tylny znaczek są jednakowej wielkości , czyli wychodzi na to że 82mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 82 rozstaw bolcow 56 mm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 To mam takie, leza luzem i zabieraja miejsce. Bierzesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Temat do zamknięcia Znaczki dotarł pocztą błyskawicznie i już zamontowane Dziękówa Czechu i jakiś browarek będzie na jakimś spocie :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi