MARIO78 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 (edytowane) VITKA MAM PROBLEM Z DMUCHAWĄ [E39 525TDS TOURING] KTÓRA SIĘ RAZ WŁĄCZY A OD 3 DNI SIĘ NIE WŁĄCZA ALE PANEL DZIAŁA I WENTYLACJA POSTOJOWA TEŻ DZIAŁA TYLKO NAWIEWU NIE MA SZUKAŁEM NA FORUM I NIC W TYM TEMACIE NIE ZNALAZŁEM ;-[ GDZIE SZUKAĆ PRZYCZYNY? Edytowane 23 Lipca 2011 przez MARIO78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO78 Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 CZY TO WINA 'JEŻA'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Jeż jest to standardowa usterka jesli chodzi o system nawiewu w E39, wiec warto go sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 ostatnio chiccoo miał coś podobnego i to była wina jeża:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO78 Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 WŁAŚNIE GO WYDŁUBAŁEM DATA PRODUKCJI JAK AUTA CZYLI NIE WYMIENIANY OD NOWOŚCI CHYBA NA MNIE TRAFIŁA WYMIANA MAM NADZIEJĘ ŻE TO JEGO WINA;-] KTOŚ MOŻE POLECI MI DOBRY SKLEP WE WROCKU Z CZĘŚCIAMI DO BUNI? Z GÓRY DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 U mnie był jeżyk do wymiany i został wymieniony ( używka )- 180zł+20zł wymina Dobry sklep z takim tematem to ul Karkonoska- ale tam jest drogo. Ale polecam Wojkowice /Wojtkowice- zawsze mi się to myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO78 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 A GDZIE TEN SKLEP W WOJTKOWICACH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 człowieku wyłącz capsa jak możesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO78 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO78 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 czy to ma znaczenie ile jest tych prętów w jeżu? są takie;http://moto.allegro.pl/bmw-e46-e39-x3-rezystor-dmuchawy-jez-nowy-i1721670884.html ja mam taki;http://moto.allegro.pl/jez-rezystor-klimatronik-klimy-bmw-e39-i1693635748.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 ile jezyk ma kolców to jest bez różnicy- ja miałem jeża, a kupiłem jeżyka- wszystko tra la la. A to nie sklep tylko handelek/ rozbieralnia BMW- jedziesz od wrocławia i po prawej koło przystanku PKSu funkcjonują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 A to nie sklep tylko handelek/ rozbieralnia BMW- jedziesz od wrocławia i po prawej koło przystanku PKSu funkcjonują Z takich punktów polecam Borek Strzeliński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 http://www.silesiaparts.pl/ Chlopaki sa na forum naprawde rewelacyjnie wyposazony sklep kurier jest na nastepny dzien w domu. Kozystalem z ich uslug i na pewno bede dalej korzystal. PS. Nic nie dostalem w zamian za reklame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO78 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 ile jezyk ma kolców to jest bez różnicy- ja miałem jeża, a kupiłem jeżyka- wszystko tra la la.A to nie sklep tylko handelek/ rozbieralnia BMW- jedziesz od wrocławia i po prawej koło przystanku PKSu funkcjonują vitka dzięki za namiary czyli to bez różnicy ile ma pręcików ;jeżyk'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO78 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 muszę mieć pewność;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 byle by kostka pasowała!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO78 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 vitam to był jeżyk jak pisaliście ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Nie baw się w używki, chyba, że sprawdzona. Nowy Valeo (najczęściej montowany w e39)kosztuje w Intercarsie niecałe 100 zł. Masz nowy masz pewnośćhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian4478 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 To nie tylko moze byc wina jeza ale moze i tez dmuchawy wiec sprawdz sobie i od razu to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 U gościa też padła dmuchawa z mojej zielonki naczęści sprzedałem używany za 50zł i działa bez zarzutu. A co do wymiany jest troche gimnastyki najlepiej podgrzać w te mrozy suszarką bo zatrzask przy mocnej niskiej temperaturze nie zawsze chce puścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawiola Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 ja mialem ta sama usterke i umnie nie pad jez tylko wentylator[w moim przypadku wymiana jeza nie pomogla musialem wymienic wentylator ] wymiany mozna dokonac samemu o ile wie kto jak rozebrac i ma czas oraz nerwy jak nie ma to nie radze sie zabierac do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Najczęściej pada rezystor dmuchawy jeż,można go reanimować skrobiąc lak pod którym jest płytka i zrobić nowe luty jeśli nowe luty nie pomogą to wtedy zakup nowego. U mnie udało się przyczyną były zimne luty,trzeba uważać i po troszkę skrobać lak ale uwaga można łatwo zniszczyć płytkę z elektroniką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkstar79 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Czy ktos moglby dokladniej wytlumaczyc jak sie do tego jeza dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Masz tu zdjęcia dokładnie gdzie się znajduję robiłem u siebie z tej ściągi Replacing the final stage unit/blower motor resistor (E39) - Bimmerfest - BMW Forums dasz radę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkstar79 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 I o takie odpowiedzi chodzi bmw_beer mam nadzieje ze to to jest przyczyna tego iz wentylator dziala tylko na 1 i 2 biegu. Pozdrowienia ze skandynawii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi