Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A my juz sie znamy osobiście heheheheh bmw_beer Tak tak, z niektórymi już się znamy <bmw_2> , tyle, że tylko na jednym spocie byłem więc wszystko przede mną. bmw_beer A z kolegą BYQ z M-E to chyba osobną flaszunię osuszymy <bmw_1> Co nie jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Więc i ja dołaczam swoją fotkę Michu dzidzia naprawdę śliczna, gratulacje happy_bmw happy_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniac Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Pola, Pola!!! :!: ale jak my tu się mamy skupić na pisaniu, jak TY wyskakujesz nam z takim zdjęciem? :wink: :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 A z kolegą BYQ z M-E to chyba osobną flaszunię osuszymy a ja to co patyk od kaszanki tez z polibudy IŚ hehehehe aaaaa czyli więcej tu umysłów "ścisłych" ?? haha no to zupełnie rodzinnie się robi i bardzo dobrze <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 A z kolegą BYQ z M-E to chyba osobną flaszunię osuszymy a ja to co patyk od kaszanki tez z polibudy IŚ hehehehe Tyle że my z kolegą Bazylem na jednym roku byliśmy i przypadkowe spotkanie przy okazji bumek wyszło A IŚ niedaleko to i kolejna flaszka pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Tyle że my z kolegą Bazylem na jednym roku byliśmy i przypadkowe spotkanie przy okazji bumek wyszło Takie spotkanie to ostatnie czego bym się spodziewał bmw_beer Ale to tylko dowodzi, że przeciętny właściciel BMW nie jest jakimś tam dresem po zawodówce <bmw_1> Muszę się przyznać, że cały czas staram się wpływać na zmianę stereotypów - przepuszczanie staruszek na pasach, wpuszczanie aut z bocznych uliczek itd... Wiem, że to nie na temat - ale raz koleś którego przepuściłem na pasach spojrzał na auto i pokazał kciuka - czyli znak OK albo SPOKO <bmw_2> Aż mi banan na twarzy wyskoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Pola, Pola!!! :!: ale jak my tu się mamy skupić na pisaniu, jak TY wyskakujesz nam z takim zdjęciem? :wink: :mrgreen: <bmw_1> To pewnie te kwiatki, co są z tyłu, rozpraszają uwagę :lol: :lol: :lol: Widzisz Mordulec złe zdjęcie wybraliśmy <bmw_1> Pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Pola, co jak co ale moim zdaniem zdjęcie jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A se chłopaki grabią u Mordulca :wink: Ja dałem swoje zdjecie, ale wyskoczyl taki komunikat, mówi się trudno :mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Hahha to Ci sie Bobus udalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No mordulec wpadnie to bedzie pozamiatane :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 heheheheh Bob no co Ty, wstydzisz się, na Goluma raczej nie wyglądasz :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No wrzucilem swoje najlepsze zdjecie i taki komunikat wyskakuje, moze cos z tym zrobie :wink: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Pola, co jak co ale moim zdaniem zdjęcie jest super bmw_beer A se chłopaki grabią u Mordulca Mysle, że mogą spać spokojnie Mordulec tylko jak jest zdenerwowany to wyciaga ludzi przez okno :lol: :lol: :lol: :mrgreen: <bmw_1> Pozdrawiam happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja mimo, że mam wirtualny samochód (jak to Konrad stwierdził) to spróbuję się odwirtualnić przez zdjęcie. Już zatrudniłem moją dziewczynę, żeby znalazła jakieś moje zdjęcie. Mam tylko nadzieję, że nie będie takiego komunikatu jak u Bob'a. :wink: Dobra. Już wstawiłem swoją "parszywą gębę" w avatar. 8) W okularach bo takie tyklo zdjęcie się nadawało do pokazania. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Lublin Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 łał uklon_bmw :roll: Z tytułu starości, bezwzględnie, obiektywnie potwierdzam: łał :!: :!: :!: .... Nareszcie coś ładnego na tym forum (mówię oczywiście o wszystkich dziewczynach), a nie każecie tylko oglądać jakiś szmel :lol: i to jeszcze przewżnie stary (np.`90). Zwiększam częstotliwość odwiedzin. Eureka, wiem co to są "avatary", ale wiem tylko dzięki dziewczynie - chłopaki, bo sobie właśnie tu zajrzałem - do "babskiego" działu, w tym męskim, tylko samochody i samochody ! Pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 nic ochydniejszego nie znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Też dołączam moją fote w avata :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 No dobra, ja też sobie dodałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ja niepokarze bo ja brzydal jestem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 NEW LOOK :lol: hihihihiiii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 WOW :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <bmw_1> Bardzo intrygujące zdjęcie :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liqid Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 To i ja sie dolacze Nowy wiec sie witam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 z nudow i moja fotka zawitala w awartarku <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 no coraz więcej przystojniaków :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 no coraz więcej przystojniaków :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a no tak, teraz czekamy, aż Mordulec się ujawni :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi