łazik Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 no a mnie z tyłu widać bo alpinka na pierwszym planie :mrgreen: bmw_beer ale kto mnie poznaje to dobrze bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Świetne happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 a niech bedzie.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 W koncu widac kto jest kto . Łazik, rozlozyles mnie na lopatki z ta Alpinka, moze wyslesz jakies zdjecia maluszka na emaila.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Bo ja to nie ja :oops: Beatka !! Jak nie jak tak!! To przecież TY, poznaję A co do zdjęcia Kosy to w doskonale pokoazuje jego STRASZNY charakterrrek ;P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 ,,,,,,,,,A co do zdjęcia Kosy to w doskonale pokoazuje jego STRASZNY charakterrrek ;P Pozdro złośnica, hihihihihihh happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Jakies tam stare wygrzebalem jak wszyscy to wszyscy Pawłku jaki Ty "pikny jesteś" HEJ :mrgreen: <bmw_1> Haha ty bys odebral wkoncu moj telefon , dzwonilem przed wyjazdami to wylaczony miales itd ... Przejezdzalem pod chata twoja to ciemno bylo aut brak :mrgreen: :mrgreen: Ukrywasz sie przede mna ? czy przed mafia jakas ? P.s Ja nie piekny brzydal jak nic , ale twoja klata w E36 niczego sobie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <bmw_2> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Bo ja to nie ja :oops: Beatka !! Jak nie jak tak!! To przecież TY, poznaję Pozdro Maniek! ależ ty masz oczyska! :mrgreen: Ale takich uczestnikow forum maxbimmer to nie widac chyba nigdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Jak wszyscy to wszyscy <bmw_1> Oto ja (ten większy) i mały klon :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Michu jestes the best, <bmw_1> uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 no i robi sie prawdziwie rodzinnie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 no to ja rodzinnego nie dam., bo byście mysleli że z kolegą stoję, heheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Wiecie , sam jestem niezbyt fotogeniczny . A z dzidzią każdy wychodzi ładnie :mrgreen: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 tak to prawda :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 MICHU!! Dzidzia PIĘKNA no i ten Twój wzrok pełen ojcowskiej miłości Moje gratulację, za dobrze odwaloną robotę <bmw_2> :mrgreen: uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Michu : mega świetne zdjęcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No dobra :mrgreen: ja też jestem z Wami niech Wam będzie <bmw_3> bmw_beer A dzidzia jest przecudna nie ujmujac nic Tatusiowi happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Beata, widzisz jak ładnie, jak dla mnie bomba Kasia, bardzo ładnie i tajemniczo.. 8) Strasznie mi sie podba happy_bmw <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Wiecie , sam jestem niezbyt fotogeniczny . A z dzidzią każdy wychodzi ładnie :mrgreen: happy_bmw Michał, przeslij troche zdjec na ftp, wymiekam przy takich maluszkach .. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No dobra, widze, że pomysł się przyjął <bmw_2> a zatem solidarnie ukazuję swoją facjatę (na szczęście niewyraźną happy_bmw ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Hyhyhyhy i tak Cię idzie rozpoznać.... kolego z wydziału M-E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniac Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Monika i plan fotek zrealizowany A teraz jaki pomysł ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Monika i plan fotek zrealizowany A teraz jaki pomysł ? :wink: Czesc Maniac Narazie nie wiem, bo sie dzis bardzo wkurzylam, ale narazie nie moge powiedziec dlaczego. Jak mi przejdzie, to moze jakis nowych pomyslow przybedzie. Narazie mam pomysl na urlop, za dwa dni wybywam, mam nadzieje, ze jednak od czasu do czasu bede miala mozliwosc zagladniecia na Maxbimmera. Jutro bedzie lepiej... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A my juz sie znamy osobiście heheheheh bmw_beer Tak tak, z niektórymi już się znamy <bmw_2> , tyle, że tylko na jednym spocie byłem więc wszystko przede mną. bmw_beer A z kolegą BYQ z M-E to chyba osobną flaszunię osuszymy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi