lolipop Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 (edytowane) Witam, sześciobiegowe skrzynie w 320d (150km) są od 2003 roku?? Czy zdarzają się też z wcześniejszych lat produkcji? Oraz czy roczniki 2003 i młodsze wszystkie mają 6-biegową skrzynie?? A w 318d są tylko 5-biegowe skrzynie?? Edytowane 18 Lipca 2011 przez lolipop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 nie jestem czepialski ale wypadaloby się przywitać w odpowiednim dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 6cio biegowe skrzynie szły od marca 2003r i mają je już wszystkie 320d E46 wyprodukowane po tym okresie, wcześniej nigdy BMW nie wypuściło 6biegów w E46, 318d na świecie istnieją tylko 5cio biegowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 6cio biegowe skrzynie szły od marca 2003r................... wcześniej nigdy BMW nie wypuściło 6biegów w E46, to M3 też miało 5 biegów :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Dzięki za odpowiedz Kevin. A w automatach ile jest przełożeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Witam nie będę zakładał osobnego tematu, gdyż tematyka bardzo zbliżona. Mam pytanie odnośnie skrzyni 5 biegowej. Czy specyfikacja jej wygląda tak jak w skrzyni 6 biegowej tzn: 1-5 biegi ( że tak powiem robocze bo nie wiem jak to się fachowo nazywa) + 6 nadbieg. A analogicznie w skrzyni 5 biegowej 1-4 robocze a 5 nadbieg?? Czy skrzynia 5 biegowa jest poprostu tego samego typu jaką się montowało min w astrach II?? Tzn wszystkie biegi robocze A co do pytania o skrzynie automatyczną to z tego co mi wiadomo e46 320d są 5 stopniowe ale głowy nie daję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi