Dyziu Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 no prawie ............. pare płyt ktoś ukradł............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Jasnowidz czy cóś...? :4: .... heh parę osób zostawiło tam na tym uskoku zawieszenie albo miskę olejową , więc jak zobaczyłem kompakta przednimi kołami tak deczko za płytą to przypuszczałem że o to właśnie chodziło :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Naprawdę mało brakowało, a wszyscy mogliby powiedzieć, że Nem latał... w dosłownym znaczeniu tego słowa :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Kurcze dawno niemialem tak pelnych gaci ... chamowanie bylo z 140/150 jakos tak tylko chamulec niebyl w podlodze no iszczescie takie ze byla ta jeszcze 1 plyta ... Potem testowalismy chamulce mozna bylo wychamowac auto znaaaacznie wczesniej z takiej predkosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 nie nooooo super było... hehe compact dał rade przede wszystkim kierowca też!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 hehe kuźwa moje opony miały wytrzymać do re redeco:)!!!! ale cóż damy rade!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Jutro postaram się wrzucić filmik to będzie można obejrzeć fuks miesiąca, a może nawet roku ja chyba nie chcę tego widzieć... Jak wszyscy poszli zobaczyć fuks roku, to ja stałam w miejscu, bo nie mogłam uwierzyć w to co się tam stało i nie mogłam się ruszyć... MASAKRA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 widze dobra zabawa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Fajnie było i się skończyło Nastepne spotkanko... Nysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 oj będzie się działo Nysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 hehe kuźwa moje opony miały wytrzymać do re redeco:)!!!! ale cóż damy rade!!!!!!!! na Nyse bierz dwa komplety bo powiem ci ze twoja beta ładnie smali gumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 na Nyse bierz dwa komplety bo powiem ci ze twoja beta ładnie smali gumę no tylko nie mam felg tylu:)hehe a oponki dziś zakupiłem troszke węższe ale są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi