Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witojcie.

Pytanko, jak sie sprawowaly elektryczne fotele w e34? Z tego co wiem tam jest pelna elektryka wszystkich tych samych funkcji co w manualnych (czyli przod/tyl, kat pochylenia oraz rowniez gora/dol?). Ogolnie chodzi o to czy byly awaryjne czy dzialalo to bezproblemowo. I jezeli ja chcialbym cos takiego zalozyc do siebie, to czy bez problemu takie elektryczne dzialalyby u mnie?

Teraz pytanie numero zwei. Tylna kanapa skladana. Wiem ze wystepowaly w sedanie. Czy mi sie wydaje, czy ta tylna kanapa jest skladana?

1700808700_5.jpg

1700808700_6.jpg

wiem ze wystepuja takie perelki..
sam widziałem 525td z taką kanapą. A tam nie ma jakiejś ścianki za kanapą z blachy? W E39 jak zdejmowałem kanapę tylną to jest normalna ściana którą trzeba by było wyciąć.

którą trzeba by było wyciąć.

Dokladnie. Wycina sie i jest po problemie. Tak BTW. Pisalem do jednego goscia ktory ma fajne fotele z kanapa skladana (chyba) za rozsadne pieniadze. Pytanie bylo czy sa skladane i jak tam mechanizmy itd. Odpisal mi, ze nie odpisuje na maile :? WTF? Wystarczylo jedno zdanie w jakim stanie sa mechanizmy i czy kanapy sie skladaja, a on ze informacje udzieli tylko i wylacznie telefonicznie i ze nie odpisuje na maile. Ludzie maja niezle bomby pod sufitem. Nie ma to jak dobre podejscie do klienta :P

Składana/dzielona tylna kanapa to normalne wyposażenie dodatkowe tak jak klima albo tempomat, kto chciał to zamawiał, kiedyś nawet miałem taką kanapę w e36 czyli ktoś zaszalał :)

sqkc.jpg

Co do elektrycznych foteli to zakładałem ostatnio do siebie i jestem OGROMNIE zadowolony tym bardziej że mają też pamięć a przy dodatkowym kierowcy to wprost bajecznie się sprawdza, otwierasz wrota wciskasz sobie "swój" numerek i po problemie :)

Ja jestem po przekładce zwykłych welurów na m-techniki w pełnej elektryce (bez regulacji lędźwi) i śmiga mi to bez problemu od ponad roku czasu. Żadnych problemów z silniczkami itp. wszystko śmiga oke jak na razieJ Pasować Bendą bez problemu trzeba tylko sprawdzić jaka wiązkę posiadasz u siebie do podłączenia w swoim aucie (u mnie tylko wstawiłem fotele i wpiąłem kostki i z głowy) A jak by cię składana kanapa na tył interesowała to mam taką na zbyciu z chyba wszystkimi pierdółkami jak listwy przy progowe itp. nawet wycięte mocowania kanapy do wstawienia – niestety jasny welur, nie skóra. Pozdro