woz Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Witojcie. Pytanko, jak sie sprawowaly elektryczne fotele w e34? Z tego co wiem tam jest pelna elektryka wszystkich tych samych funkcji co w manualnych (czyli przod/tyl, kat pochylenia oraz rowniez gora/dol?). Ogolnie chodzi o to czy byly awaryjne czy dzialalo to bezproblemowo. I jezeli ja chcialbym cos takiego zalozyc do siebie, to czy bez problemu takie elektryczne dzialalyby u mnie? Teraz pytanie numero zwei. Tylna kanapa skladana. Wiem ze wystepowaly w sedanie. Czy mi sie wydaje, czy ta tylna kanapa jest skladana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 A to nie jest przypadkiem zestaw z touringa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 wlasnie ze nie. Koles napisal w ogloszeniu ze jest to od sedana 535i. Wiem ze Lucius tez kiedys mial w sedanie skladana tylna kanape, dlatego wiem ze wystepuja takie perelki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 touring ma pasy w słupkach a nie po środku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 wiem ze wystepuja takie perelki.. sam widziałem 525td z taką kanapą. A tam nie ma jakiejś ścianki za kanapą z blachy? W E39 jak zdejmowałem kanapę tylną to jest normalna ściana którą trzeba by było wyciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 którą trzeba by było wyciąć. Dokladnie. Wycina sie i jest po problemie. Tak BTW. Pisalem do jednego goscia ktory ma fajne fotele z kanapa skladana (chyba) za rozsadne pieniadze. Pytanie bylo czy sa skladane i jak tam mechanizmy itd. Odpisal mi, ze nie odpisuje na maile :? WTF? Wystarczylo jedno zdanie w jakim stanie sa mechanizmy i czy kanapy sie skladaja, a on ze informacje udzieli tylko i wylacznie telefonicznie i ze nie odpisuje na maile. Ludzie maja niezle bomby pod sufitem. Nie ma to jak dobre podejscie do klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probin Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Ja mam składaną kanapę w swojej e34 i wygląda jakoś tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 dokladnie ja mam 525 td i mam skladana/dzielona kanape i nie ma za oparciem zadnej sciany normalnie po zlozeniu powieksza sie poj bagaznika ograniczona tylko polka pod tylna szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Składana/dzielona tylna kanapa to normalne wyposażenie dodatkowe tak jak klima albo tempomat, kto chciał to zamawiał, kiedyś nawet miałem taką kanapę w e36 czyli ktoś zaszalał Co do elektrycznych foteli to zakładałem ostatnio do siebie i jestem OGROMNIE zadowolony tym bardziej że mają też pamięć a przy dodatkowym kierowcy to wprost bajecznie się sprawdza, otwierasz wrota wciskasz sobie "swój" numerek i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 ...a wiec szukam elektrycznych w m-techniku z tylna kanapa skladana. Troche chyba sobie bede szukal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechue34M50 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ja jestem po przekładce zwykłych welurów na m-techniki w pełnej elektryce (bez regulacji lędźwi) i śmiga mi to bez problemu od ponad roku czasu. Żadnych problemów z silniczkami itp. wszystko śmiga oke jak na razieJ Pasować Bendą bez problemu trzeba tylko sprawdzić jaka wiązkę posiadasz u siebie do podłączenia w swoim aucie (u mnie tylko wstawiłem fotele i wpiąłem kostki i z głowy) A jak by cię składana kanapa na tył interesowała to mam taką na zbyciu z chyba wszystkimi pierdółkami jak listwy przy progowe itp. nawet wycięte mocowania kanapy do wstawienia – niestety jasny welur, nie skóra. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi