Georgii Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 To co pisza w ocenach to nie zawsze prawda ,a czesto propaganda i marketing. Akurat ta strona jest wiarygodna.Same wejścia na stronę coś znaczą w google wpisując "testy opon" wyskakuje jako pierwsza,korzystam z niej już kilka lat i nie wybieram opon z oceną poniżej 4 i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 a wiecie coś o oponach wanli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Jest kilka wanli ocenionych na stronie co podałem wyżej. Ale pierwszy raz słyszę tą nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 a wiecie coś o oponach wanli? Kolega miał takiej firmy oponki jak przy prawie 200km/h wybuchła a indeks prędkości miała do 240km/h kolega przez oszczędność miał 2 operacje i prawie 3 miechy w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 to już wiem,czemu są w takich dobrych cenach. dzięki,na pewno ich nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 a wiecie coś o oponach wanli? Wankli badziew na maksa - kuzyn miał w Skodzie 1,6 75 koni i widziałem jak po deszczu bokiem latał Octavią:lol::lol: Kup lepiej 2 letnie uzywki np Vredestein. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboPama_pl Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Szczerze mówiąc to nigdy nie miałem styczności z oponami tej firmy,więc ciężko mi cokolwiek pwoiedzieć. Od kilku sezonów jestem wierny jednej; Dębicy i póki co jeszcze się nie zawiodłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Szczerze mówiąc to nigdy nie miałem styczności z oponami tej firmy,więc ciężko mi cokolwiek pwoiedzieć. Od kilku sezonów jestem wierny jednej; Dębicy i póki co jeszcze się nie zawiodłem. To na cholerę spamujesz w 10-ciu tematach pod rząd skoro nie miałeś styczności/ nie słyszałeś/ nie widziałeś? Nabijasz posty by wrzucić autoreklamę ??? :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi