Jaro Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jak w aukcji nie jest wyraźnie napisane, że kiera z poduszką to znaczy, że tej poduchy nie ma... Poza tym za 190 to z poduchą nie ma szans, bo sama poduszka to koszt około 500-600zł. Najlepiej to bierz od razu kierę m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Dokladnie, po cenie idzie wyczuc czy jest poducha czy nie. Ja za swoja bez poduchy dalem ponad 1000zl w sumie, ale generalnie z tego co wiem zwykla kiera 3 ramienna do E46 z poducha ok 600zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) No ja wiedziałem że ona jest bez poduchy, ale brat mnie namówił bo mówił że się da bez poduchy założyć i będzie klakson wszystko git, a co do czego nie jest tak prosto, dlatego sprzedaje tą a kupie taką tylko że z poduchą i multifuncją. Myśle że za ok 600 zł tak jak czechu napisał znajdę. Powiedzcie mi jeszcze czy jak kupię kiere z poduchą to muszę taśme dokupować do tamtej kiery czy od tej pasuje już? i czy jeszcze coś będzie potrzebne czy będzie już pasować? Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez gracjan177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam. Dłógo nic tu nie pisałem. Otóż znalazłem na allegro drzwi w kolorze CosmoSwartz metalic taki jak mój za 350 zł w świetnym stanie to się chyba opłacało no i dzisiaj wymieniłem i odraz naklejki pozrywane i autko gładkie, nie szpecą w oczy potargane drzwi już Nie dałem rady strzelić fotek, ale jutro pyknę i wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 (edytowane) A tutaj już w klubowych barwach na klapie ( z podziękowaniem dla Mordulca), ale jeszcze z potarganymi drzwiami i naklejkami, jutro wrzucę fotki z nowymi drzwiami i bez naklejek:) [ATTACH=CONFIG]16188[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16189[/ATTACH] Edytowane 15 Września 2011 przez gracjan177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Witam. Bardzo długo nic nie dodawałem bo szczerze mówiąc nic ciekawego się nie działo. Obecnie odebrałem autko od lakiernika bo autko było trochę poobijane, więc zostały pomalowane drzwi x2, maska, zderzak i został wyciągnięty i pomalowany próg który był wgnieciony przez poprzedniego właściciela po spotkaniu ze znakiem.Po wszystkim autko dostało jeszcze polerkę. Zmieniłem również mieszek zmiany biegów, ręcznego oraz gałkę. A teraz prezentuje się tak:) [ATTACH=CONFIG]18847[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18848[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18849[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18850[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18851[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18852[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18853[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Fajne auto i listwy w środku się fajnie wyróżniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Fajny ten przód, ale za wysoko stoi 8). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dzięki za komenty. Wiem że przód za wysoko trochę stoi, ale myślę nad tym bo i tak mam amorki przednie do wymiany za nie długo więc może coś niższego wpadnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ale ciekawi mnie kwestia dywaników, bo pierwszy raz widzę żeby na czarne ktoś zapodał sobie jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) Fajna e46, kolorek ładny nie zle się lakiernik napocił bo widać ,.że polerka była na całym aucie .:lol: Edytowane 18 Marca 2012 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 zaprawde zaprawde powiedam ci, gleba z przodu zbawienną bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Nazwa tematu=kubeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi