czechu Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Nie kombinuj z felami, sa naprawde ok, a mi sie wydaje, czy one w lekka polerke wpadaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Wiesz może w polerke nie ale jak sie je dobrze wyczyści to naprawde zaje.... wyglądają i z bliska i z daleka bo bardzo duże się wydają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Dzisiaj nudy jak chu. wiec trochę poczyściłem bunie, wyjechałem na miasto i znów zachlapana hah. Przy okazji pykłem pare fotek. Zamówiłem kiere od wersji po lifcie bo ta mnie drażni. Będę chyba musiał pomyśleć nad jakąś końcówką wydechu bo ta fajka nie bardzo mi się widzi. [ATTACH=CONFIG]15622[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15623[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15624[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Hm, teraz dopiero zauważyłem, że kolega też z łódzkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 hehe no z łódzkiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 ES to co jest za miasto? Skierniewice? Kierownice zmieniaj smialo, a co fajeczki to tez dobry pomysl, te nie wygladaja za ciekawie, co by nie mowic beznadziejnie. Chcesz jakis wydech na zamowienie robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Tak ES to Skierniewice. Co do wydechu na zamówienie to raczej nie bo nie mam szmalu jak na razie na taki, narazie jakąś końcówkę założę. A ile taki wydech na zamówienie by kosztował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Orientujecie się czy ta kiera truj ramienna od wersji po lifcie , będzie bez problemowo pasować do mnie? czy trzeba coś przerabiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Wydaje mi sie ze nie bedziesz nic musial przerabiac. Taki wydech mnie kosztowal troche wiecej jak 500zl (wydech koncowy plus koncowka, komorowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 No fajnie by było żeby nie trzeba było nic przerabiać z tą kierą. A co do wydechu to nie tak drogo bo efekt napewno o niebo lepszy, ale to może trochę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 No ja na obecna chwile bym sobie jakiegos Eisenmanna zapodal, apetyt rosnie w miare jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Hehe no ja też jak bym miał szmal to bym coś fajnego se zapodał ale trochę trzeba poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ja swoja juz takim tlumikiem kupilem ale z tego co widzialem to tlumik jest ten sam a dospawane sa tylko ladne koncowki. dzwiek kompletnie sie nie zmienil a wyglada super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Sorki że zadam takie głupkowate pytanie, ale skąd wy bierzecie te naklejki na klapę www.maxbimmer.pl?? też chciał bym taką sobie przykleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Sorki że zadam takie głupkowate pytanie, ale skąd wy bierzecie te naklejki na klapę www.maxbimmer.pl?? też chciał bym taką sobie przykleićZagadaj do Mordulca na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam. Dzisiaj do mnie dotarła taka przesyłka, była cała czarna, więc pomalowałem pod kolor listw. na dniach zostanie zamontowana, odraz inaczej będzie wyglądać niż to coś co w tej chwili jest heh [ATTACH=CONFIG]15749[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Kiera jak najbardziej pozytywna Wrzuć fotki po montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ty nie masz multifunkcji? Golo wyglada troche bez guziczkow, ale zmiana i tak na duzy plus, te kierownice sa naprawde ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 No właśnie nie mam multifunkcji, a tą akurat tanio znalazłem i w świetnym stanie więc wziełem, ale i tak napewno będzie fajniej niż z tą prostokątną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 i tak napewno będzie fajniej niż z tą prostokątną. Będzie fajniej jak najbardziej zmiana na duży plus:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 mam taka sama tylko z multifunkcja ale popieram, bardzo przyjemna kierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 mam taka sama tylko z multifunkcja Mati, chcesz się zamienić? Też mam z multifunkcją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Mati, chcesz się zamienić? Też mam z multifunkcją... hehe, jakbys mial poliftowa i m-pakietowa to pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan177 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Kurde wyszło nie tak łatwo jak myślałem bo ta kiera jest bez poduchy tylko z zaślepką i żeby założyć ją bez poduchy to nie jest tak łatwo i trzeba by było przerabiać, więc kiere sprzedaje a wole dołożyć i kupić taką tylko już z poduchą i z multifunkcją bo ta faktycznie taka goła się wydaje trochę. Jak coś to sprzedaje tą 190 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 To nie widziałes jak kupowałeś że bez poduchy jest? Dokup poduche i miodzio bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi