Krzysiek Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Stałem się szczęśliwym posiadaczem konta na słynnym już google+, który niby ma być pogromcą Facebooka ( a my Facebooka nie lubimy). Mam możliwość zaproszenia kilku osób. Jeśli ktoś jest chętny to proszę o przesłanie swojego gmaila na PW do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 A co, samemu nie można się zarejestrować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 A już można? Jeszcze parę dni temu nie można było, ja dostałem zaproszenie od wujka po starej znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi