dawid.w Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 koledzy ja mam taki problem właśnie ze jeden kluczyk nie działa i chyba jest to ze sie rozładował a w 2 kluczyku nie dziala guzik od zamykania taki efekt jest ze nie da sie go nawet wcisnąć macie jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blueboy71 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Widzę, że jesteś z Wrocławia, weź ten kluczyk, czteropak chłodnego chmielu i przyjedź na gaj to w 20 minut Ci to zrobie. Chyba że lutowaniem uszkodziłeś jakiś moduł - wtedy będę potrzebował jakieś 21minut Ja mam podobny problem, a mianowicie, nie działają mi oba piloty w kluczykach do E46 po lifcie 2002r. Czy jesteś w stanie wymienic mi aku jak wpadnę z czymś zimnym w postaci 4ro paka złocistej zupy, ewentualnie 0,5 ognistej wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ja mam podobny problem, a mianowicie, nie działają mi oba piloty w kluczykach do E46 po lifcie 2002r. Czy jesteś w stanie wymienic mi aku jak wpadnę z czymś zimnym w postaci 4ro paka złocistej zupy, ewentualnie 0,5 ognistej wody ? Myślę że się dogadamy Jak coś to pisz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbiix Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) U mnie pilot nie działał od początku. Postanowiłem wymienić baterie, niestety to nie pomogło. Zacząłem przyglądać się elektronice i zauważyłem brak dwóch elementów. Według mnie jest to kondensator i rezystor. [ATTACH=CONFIG]25965[/ATTACH]Czy ktoś wie co to za kondensator(podobno 220P) i co to za rezystor widoczny na zdjęciu? Co jest napisane na tym czarnym rezystorku 432? Bardzo dziękuje za wszelkie informacje. Edytowane 2 Lipca 2013 przez norbiix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 jak będę miał taki pilot na stole to pomierzę te wartości. Tyle tylko ze nie wiem kiedy taki kluczyk mi się trafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo0107 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja dzisiaj zabralem sie za wymiane akumulatorka i wszystko poszlo bezproblemewo Tutorial bardzo fajnie i prosto napisany. Pozdrawiam PS. Oby wiecej takich ludzi chetnych do pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 dzieki za wrzutke przydało sie szczególnie kodowanie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henoh Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Zacząłem przyglądać się elektronice i zauważyłem brak dwóch elementów. Według mnie jest to kondensator i rezystor. Czy ktoś wie co to za kondensator(podobno 220P) i co to za rezystor widoczny na zdjęciu? Co jest napisane na tym czarnym rezystorku 432? Bardzo dziękuje za wszelkie informacje. Czy ktoś wie jakie parametry tych 2 rezyatorkani kondesatorka? Oraz tych 2 powyżej scalakow czarnych malutkich wydaje mi się ze u mnie SA jakieś pokruszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi