rohis Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Panowie, na dniach jadę oglądać furkę u tego gościa http://allegro.pl/show_item.php?item=1709356320 Według ogłoszenia auto jest w stanie praktycznie jak z salonu, pomimo swojego wieku. Standardowa "nic nie puka, nic nie stuka" oraz "igła". Jakie macie przeczucia? Coś się wrzuca w oczy? Zna ktoś w ogóle tego handlarza? Słyszeliście historię o "czarodzieju z Płocka"? :lol: Czy cena jest adekwatna? Trochę pytań jak u Ewi Drzyzgi heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 To chyba Twój trzeci temat który dotyczy tego samego :bag: Załóż czwarty temat - tym razem w dziale "Obejrzyj mi auto". Jeśli ktoś zna lub może obejrzeć model który Cię interesuje to napewno udzieli Ci pomocy. Poza tym ja napewno nie jechałbym po auto na odległość większą niż 200 km. Raz pojechałem do Łomży - wróciliśmy z niczym. Z Brzozą w jeden dzień zrobiliśmy 700 km oglądając kilka "perełek". Wszystko szroty. Szukasz diesla więc pamiętaj o jednym - diagnostyka silnika. Przed kupnem, nie po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 może i fura w dobrym stanie , ale ja uważam ,że dla emeryta , ona przecież nic nie ma , straszny golas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 może i fura w dobrym stanie , ale ja uważam ,że dla emeryta , ona przecież nic nie ma , straszny golas jak to nie ma zobacz na indywidualny dywanik kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rohis Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 jak to nie ma zobacz na indywidualny dywanik kierowcy Rzeczywiście, trochę golas. Po namyśle stwierdzam - macie rację :oops: Miałem jechać jutro do tego typa, ale zmieniam w takim razie kierunek na http://otomoto.pl/bmw-320-xenon-klimatronic-skora-C19580867.html i inne z samego dolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Przecież to auto było bite z przodu i tyłu lub bokiem, źle obrany rant tylnego błotnika przez blacharza... wez miernik koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Przecież to auto było bite z przodu i tyłu lub bokiem, źle obrany rant tylnego błotnika przez blacharza... wez miernik koniecznie. Koniecznie wez miernik. Wystarczy spojrzec na maske, od razu rzuca sie w oczy zle spasowana maska (widac tam gdzie jest maska/reflektor). Maska lezy za bardzo do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Ja bym nawet nie oglądal ale jedź byś chociaż miał wiedze co oferują, ja juz się wyleczylem z polskich sztuk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rohis Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Demet, co za zło ;D Specjalnie w robocie urlop sobie wziąłem by pojeździć. Okazuje się że nie ma za czym, lub jest ogólna lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Ale to co Kevin pisze jest sensowna rada. Poszukaj sztuk kolo ciebie i pojezdzij, poogladaj zebys mial porownanie co maja za jaka kase. Jedna zasada: nie bierz kasyt ze soba bo sie napalisz i wrocisz do domu z jakims szrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 jak ja jechałem po swoje to miałem nocki i pojechałem pod poznań oczywiście telefon do majstra i urlop na żądanie!!! jak jest coś konkretnego to nie stoi na allegro długo mój stał tylko 4godz!!!hehe to była szybka akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Zakup auta niestety nie jest taki prosty jak się ma ograniczony budżet i wymagania. Ja swojej szukałem 4 miechy, a szukałem w kraju i za granicą. Ostatecznie tak jak dyziu, jednego dnia pojawiło się ogłoszenie, a następnego dnia rano byłem już w bawarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) ja też miałem wymagania i nawet dostało się więcej niż chciałem za te pieniądze ja swojej szukałem 3 mies a wcześniejszego turasa to pół roku!!! jak szukałem e39 to byłem w kępnie zobaczyć w automacie!! i w Jaworze w manualu by mieć porównanie i wiedzieć czego się spodziewać jak pojade po to konkretne auto!!! Edytowane 14 Lipca 2011 przez Dyziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Ja też szukałem długo , ze 3-4 miechy , a po tę co mam pojechałem 360km koło Warszawy, a i po drodze opyliłem jeszcze moje auto, to którym pojechałem po Q-peye<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi