Enzo Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 N odobra po upalach, nastaly straszne ulewy!!!! Co porabiacie w wolny mczasie? Ja np. gram w LFS (Live For Speed), mozna grac w przez neta w wersji demo Sa auta RWD, realistyka jazdy jest bardzo rozbudowana, tzreba sie nauczyc troche, jak ktos lub iDrift to bedzie sie podobalo Tutaj mozna zaciagnac: http://www.liveforspeed.net/?page=downloads Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 jak mam czas to pije bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 :cry: ja okropnie nie lubię zimna i deszczu :!: Ale można np.nadrobić zaległości "kinowe" Może jakieś sugestie?propozycje?coś godnego polecenia :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 gramy gramy w LFS :mrgreen: ale Enzo mi szans nawet nie daje na wygrana buehehe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ja dzis zalozylem serwer, oto on: Serwer: Opolskie Drivers haslo: opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Czyli nikt nie lubi chodzić do kina,rozumiem :evil: Myślałam,że skoro są wakacje to ktoś widział coś ciekawego :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 a może klubowo wypad do kina na szybcy i wściekli tokio drift :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 a więc oglądałem Tokio Drift i stwierdzam,że fabuła to straszna hała na biegu wymyślona,ale i tak się opyla oglądnąć,ponieważ jest na co popatrzeć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 polecam Piraci z Karaibow: skrzynia umarlaka REWELACJA :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 a więc oglądałem Tokio Drift i stwierdzam,że fabuła to straszna hała na biegu wymyślona,ale i tak się opyla oglądnąć,ponieważ jest na co popatrzeć :mrgreen: no ale jakieś to jest jeszcze.... no a na ,,boczenie'' fajnie jest popatrzeć :mrgreen: własnie ogladałem hehe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 polecam Piraci z Karaibow: skrzynia umarlakaREWELACJA :!: Rowniez polecam dzis ogladalem ... Supermena odradzam garfielda 2 - odradzam Za szybcy za wsciekli tokio drift ... - wiadomo bajka ale nie bylo tak tragicznie leprza od 2 czesci :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi